Tiba-Tiba Banyak Giler Treasure Hunt Kat Malaysia Kali Neh ! Hehe :)

ada banyak rupanya treasure hunt coming soon 😐

just click at the blow image or link to check the hunt that u wanna participate :kiss:

The Sony VAIO Hunt Around The World 2008 – Another Online Hunt!

NPC-Celcom Media Treasure Hunt 2008

Treasure Hunt Merdeka Ria Gemerlapan 2008

Maju Junction Mall Merdeka Challenge Walk A Hunt 2008

The Wire & Wire – ATMAH Motor Treasure Hunt 2008

tuh dia banyak giler kan. hehe yang mana satu nak masuk ni eh..

banyak la plak yang pergi ke penang. mentang2 baru dapat unesco world heritage site

details semua dalam treasure hunt malaya ya 😮

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Tiba-Tiba Banyak Giler Treasure Hunt Kat Malaysia Kali Neh ! Hehe :)

  1. he he..aku sk gak treasure hunt..ko join ke?

    mohdhafifi’s last blog post..Functions of General Meeting

    Reply

  2. hafifi : hehe mungkin tak join semua sebab ada hal la. hehe :mrgreen:

    Reply

  3. byknyeee treasure hunt…
    confuse nak join mana satu ni…hehe…

    bro…gambar 3 yg bwh tu tak npk aaa…huhu…ke pc aku yg ngok ngek? :mrgreen:

    amoi’s last blog post..Daughtry – Feels Like Tonight

    Reply

  4. amoi : hehe terlampau banyak plak. saya nantikan putrajaya ngan the sun sebenarnya. hehe :vangry:

    Reply

  5. aku ingat nak cari yg novice jek…
    tertekan aku soalan susah sgt…aahahaha 😛

    amoi’s last blog post..Berapa PageRank korang?

    Reply

  6. amoi : hehe novice pun susah gak la. haha ➡

    Reply

  7. ooo ye ke?haha…aku tak pernah masuk novice sbnrnya 😛

    amoi’s last blog post..Journey to the Center of the Earth 3D

    Reply

  8. amoi : hehe ada sekali tuh join novice kot. tapi sussah gak la. haha 😥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge