The iPhone 3G That You’ve Been Waiting For, Maxis + iPhone 3G = Dah Kureng Hype Lah !

aku tak tahulah

bila maxis announce nak jual iphone 3G kat website diaorang

aku rasa mcm dah kureng hype lah !

bukan sebab iphone 3G neh tak gempak

mungkin sebab hype nak mendapatkan iphone 3G neh dah kuranglah kan

lambat sangat diumumkan pun satu hal jugak kan

sekarang mcm dah suam2 kuku gitu

dah tak panas2 lagilah. hehe

– – – – –

anyway sapa2 nak book boleh check out maxis punya official website

banyak sangat plan yang ada. aku pun dah confuse

hehe aku pakai maxis. so x surelah plan mana yg seswai kan

hehe nantilah aku call maxis

ni ha spec iphone 3G neh

– – – – –

tapi aku rasa macam dah tawar hati je nak beli iphone neh

nak tunggu review dulu. hehe ntah2 indah khabar daripada rupa adjer

manalah tahu kan

ada sapa2 blogger malaysia dah beli ke ?

ko mmg kayo ! haha

cukop bling2 la lepas neh beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

48 responses to “The iPhone 3G That You’ve Been Waiting For, Maxis + iPhone 3G = Dah Kureng Hype Lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.