Tart Buah United Bakery

Live Update: 2 Dec ’09, 11.00pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Dah lama la plak x belasah tart buah mcm neh kan
Kalau kat hotel tuh mcm kecik adjer tart buah dia kan. Hehe
Aku beli kat united bakery, mmg sedap
X de la manis sgt mcm tart buah kat tempat lain
Buah dia pun sejuk je. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Tart Buah United Bakery

  1. wah sedapnya, bila tengok nie nampak gayanya nak kena buatlah tart buah, tapi pakai buah blue berry, wah best nie

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : tart buah mmg sedap. sejukkkk je masuk mulut. hehe 🙂

    Reply

  2. nmpak sgt lazat!

    Reply

    KNizam Reply:

    naz : hehe memang lazat giler ok. best woooo hehe 🙂

    Reply

  3. ish~ ish~ sedap nyer… nak sikit, boleh?
    😛

    Reply

    KNizam Reply:

    akuro : hehe mcm best je kan. memang best pun. sejukkkk je hehe 🙂

    Reply

  4. Rasanya pasti sedapkan…esok nak gi beli tart buahlah…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : haha sudah semua dah mengidam tart buah la pulok eh. hehe 🙂

    Reply

  5. ko saje je hancurkan diet aku wakakaka… adoh.. adoh..

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : haha mana ada diet bila dah ngadap tart neh. hehe 🙂

    Reply

  6. KNO, aku pinjam javascript snow ko ek.. ehekk..

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : hehe pinjam adjer. aku pakai plugin wordpress terus senang sket. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.