Steamboat Tomyam, Nasi Goreng Cina, Ubi Kayu Sira Kuning, Air Mata Kucing @ Restoran Nelayan, Taman Tasik Titiwangsa, KL !

hehe aku rasa tetiap tahun aku memang kena datang kat sini la

sebab apa tau ! sebab sini senang nak parking

plus semua kemudahan ada. surau pun ada ok ! haha

aku suka sebab harga pun takde la semahal hotel2 kat kl nun

steamboat dia pun sedap. kali neh aku belah steamboat kuah tomyam

ermmmm yummylicious beb ! haha

memang sedap dowh. semua seafood fresh2 belaka. ketam cenonet pun fresh gak ! haha

lagi satu aku suka ngan dessert dia.

dessert simple je. ada ubi kayu sira warna kuning

memang sedap giler. jakun kejap aku yang dah lama tak makan ubi kayu neh kan

pastu dia ada air cincau caucincau mata kucing yang best gilos!

nak baca lagi kat sini ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “Steamboat Tomyam, Nasi Goreng Cina, Ubi Kayu Sira Kuning, Air Mata Kucing @ Restoran Nelayan, Taman Tasik Titiwangsa, KL !

  1. dah lama tak gi restoran nelayan…selalu amik udang je byk2…ahahaha… ๐Ÿ™‚

    amoi’s last blog post..Jalan-jalan pegi Laman 2008

    Reply

  2. owh,kenapalah saya baca entri ni pukul 11.52 pagi?? arghhh..!!

    p/s – nak kad raya ke tak? ๐Ÿ˜‰

    Reply

  3. amoi : hehe udang2 mmg wajib diambil dengan banyak. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  4. ixora : haha sedapnyer. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  5. info bufet ramadhan murah 2008 kat link ini…

    http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=372760&page=4&extra=#pid25820885

    … baik utk BSAHUR maupun BERBUKA?

    slmt MENDFTR & BFORUM jua d lmn tertera di atas!

    yg ikhlas,

    MAL handsome +60128624623
    http://warisan-marzuki.blogspot.com

    mal +60128624623’s last blog post..bln sept utk puasa &…

    Reply

  6. mal : hehe thanks for the list. harus dibaca dan jjcm lepas ni. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  7. walopun me ari ari limpas tasik titiwangsa ittewww, tapi tak pernah singgah lagik makan makan disitewww.. uhuhu

    en_me’s last blog post..still single

    Reply

  8. ‘jakun kejap aku yang dah lama tak makan ubi kayu neh kan’

    heran kan .. masa Jepun jajah Malaya dulu naper hanya dengar ubik kayu rebus dgn goreng ek ..

    jeff’s last blog post..Politik Malaysia Dalam Lagu Rock (2)

    Reply

  9. :halo: :halo: (4.53 ptg… hari yang panas…) waaaaaaaaah… beshnye tembikai itu…….. adeih.. adeih..

    nikillas’s last blog post..JEDI 101 : How to Become a Jedi

    Reply

  10. yeah…sepatutnye entry ni boleh available pd waktu malam jer…huhu ๐Ÿ™„

    cikF~’s last blog post..HaRi KeGeMaRaN~

    Reply

  11. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ sedapnyaaaa… memang sedap, setiap tahun (dulu lah) kami selalu ke mari.. tapi kali ni kalau kami nak ke sini mesti dengan perut nan kosong… hahahaha.. makan Nizam … makannnnnnn!!!!

    Beruang Madu’s last blog post..STUDY

    Reply

  12. alamek…. bestnye… kat titiwangsa ker ni???
    Macam tak caye jer. Sebelah mane ni bro? Ndak jugak teman pergi bersama awek ku, muahahahah…

    Lepas ni kalau ade mase aku pon nak merempit kt titiwangsa jugak ar… pastikan ianya tak mengecewakan huhuhuhuh… mane nak carik?? erm… bedal selagi ade.

    K bro, thanks for sharing.
    Kreugerยฎ

    Kreuger’s last blog post..Upload Emoticon – Shout Box Decoration

    Reply

  13. mmg sedap giler makanan2 kat nelayan nih

    nUR_rOsALiNdA’s last blog post..jALaN-jALaN cARi mAKaN

    Reply

  14. mmg sedap makanan kat nelayan nih

    Reply

  15. en_me : hehe silalah ke restoran nelayan tu en_me. ehhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. jeff : hehe tu la aku pun jakun kejap hari tuh. hehe ๐Ÿ™

    Reply

  17. nikillas : hehe best giler ah tembikai tuh. sejuk je. hehe ๐Ÿ˜ˆ

    Reply

  18. cikf : hehe entry waktu malam. scheduled post siang2 je. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  19. beruang madu : hehe tahun neh tak pergi nelayan ek. hehe โžก

    Reply

  20. kreuger : hehe yep kat titiwangsa. memang best giler. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  21. nur : hehe sedap ya amat. sampai terbongkang nak tidur je lepas tuh. hehe ๐Ÿ˜•

    Reply

  22. nur : hehe sedap banget sehhhh . hehe โ—

    Reply

  23. hehe…nasib baik la aku baca pukul 5 PG ! :XO:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Negaraku! Break Fasting Gath Report

    Reply

  24. life4hire : hehe ko sahur ke idak neh. hehe โ—

    Reply

  25. Ya Rabbi..
    Bln2 pose ni tgk gambo2 cam gini menguji kesabaran btoi lah.
    hiks! ๐Ÿ˜›

    WawaNadwa’s last blog post..Jgn suke2 bg no tep0n sy kt org lain!!!!!

    Reply

  26. Aduh… sedapnya ubi nie, kalau kat Johor kita orang makan dengan kelapa parut bersalut gula… try lah

    Reply

  27. tak bulih tahan tgk dessert tu..kecur liur…kurang pahala aku hari ni bro.. :$:

    BaniHassim’s last blog post..Untitled..

    Reply

  28. wawanadwa : hehe sabar. boleh dapatkan di param berdekatan. hehe โ—

    Reply

  29. noni : hehe yep ubi kayu rebus cecah kelapa parut bergula sedikir pun best gak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  30. bani : hehe sabar ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  31. argh..lapar balik aku tengok bendan ih.. ๐Ÿ˜ก

    titan’s last blog post..Who is Yazid Yahaya?

    Reply

  32. titan : hehe rileks lambat lagi la nak berbukanya. hehe ๐Ÿ˜›

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge