Shoutmix Chat Box Plak Yang Under Maintenance ! tralala.. lalalala. lalala Haha :)

dah la 4 hari kena attack ngan ddos <— bukan kueh baru kat param ok !

sekarang hosting aku dah dibawa ke atlanta

now shoutmix plak yang kena under maintenance. haha

haha selamba la buat maintenance masa aku nak berchatting tadi. hehe

bertimpa2 malang weekend ni. haish!

kalau korang perasan tadi kat shoutmix aku sebelah neh ada tulis read only mode

hehe nampaknyer takleh la nak borak2 cam biasa kan

takpe. kita borak lain kali je la ye. hehe 🙂

bila aku masuk kat dalam shoutmix tadi, keluar message cam kat atas tuh

ShoutMix is currently under maintenance. The site will be available in read-only mode for the time being.

Occasional maintenance work are carried out to ensure that all shoutboxes can perform optimally.

All shoutboxes will return to normal in a short while. Thank you for your continued support.

For more information, please check our news and announcements section.

tralalalla lalalall lalalaalalala  hahahaah ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Shoutmix Chat Box Plak Yang Under Maintenance ! tralala.. lalalala. lalala Haha :)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. aku tgah mengayat awek td.. down plak… 😮

    topo’s last blog post..aktiviti topo bila server down…

    Reply

  3. topo : hhahahah habis la awek tuh hengat ko main2 je. hehe ❗

    Reply

  4. banyak dugaan posa2 ni beb..sabar jer la..ari tuh dpt masuk kejap blog ko..nk antar comment, tros down balik…cis ! :vangry:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Annoying windows error | SMA disease

    Reply

  5. life4hire : tu la pasal kan. baru nak wat posting pasal param ngan juadah berbuka puasa sekali dah down plak. hehe 😡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge