Selak2 Udang Cari Mee kat Mee Banjir Udang, Warung Mak Teh, Kuala Sepetang, Perak ! Hehe :)

amik kau panjang giler title. habislah crawler nak crawl kat site neh nanti. haha

hehe lepas check out kat bukit merah laketown, kitaorang drive ke kuala sepetang

nak carik kedai makan yang famous neh la

hehe ni la dia kedai mee banjir udang kuala sepetang

dah banyak yang aku baca pasal mee banjir udang kuala sepetang ni

memang nampak best kan. hehe

ada meja sebelah aku order nasi goreng ngan udang goreng butter yang best giler nampak

hehe nantilah kalau lain kali aku datang sini, aku nak order nasi goreng plak

hehe surelah banyak giler udang kertas yang digoreng ngan butter kan. hehe 🙂

kali neh memang kita kena selak2 udang carik kat mana mee dia

dan bukannya ada udang di sebalik mee. kali ni terbalik ok. haha

kedai dia simple je. mcm warung2 makanan lain kat malaysia

cuma specialty dia ialah udang kertas yang banyak giler dalam masakan dia

korang boleh order mee udang or nasi goreng dengan udang pun ader

aku nak pekena mee udang dululah ok. hehe jemput2 makan ya ! 🙂

sos cili yang sungguh klasik.

local & home made some more ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Selak2 Udang Cari Mee kat Mee Banjir Udang, Warung Mak Teh, Kuala Sepetang, Perak ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.