Rainbow at Faisal Mosque Fountain

Live Update: 4 Dec ’09, 7.24pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tadi masa lepas solat jumaat kat masjid faisal aku sempat snap gambar pelangi neh kat fountain sebelah masjid
Memang sejuk woooo masjid neh tambah2 masa winter neh kan. Hehe
Masa balik solat jumaat dapat berita bomb blast kat masjid kat chaklala base kat rawalpindi
Paling sedih diaorang pakai grenade ngan shoot jemaah sekali tuh
Masjid punya bumbung pun runtuh ok
Susah la nak solat jumaat lepas neh kan, kena extra careful la plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Rainbow at Faisal Mosque Fountain

  1. hampir membuat laptop kesayang saya beku.

    Reply

    KNizam Reply:

    mesticun : hehe best woooo hehe 🙂

    Reply

  2. Extra3 careful…tapi Klu dapat snap gambar pengganas lagi best…sure gampak satu malaya…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : bahaya wooooo hehe 🙂

    Reply

  3. belom pernah berkesempatan shoot gambar pelangi. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : keke jarang2 je jumpa pelangi neh kan. sekali jumpa terus kena snap ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.