Popia Basah Wangsa Melawati



Popia Basah Wangsa Melawati, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Perghhhhh best siot popia basah warung neh
Salut popia dia buat on the spot kat situ gak
Inti pun best, rangup plak tu
Memang recommended la gua cakap lu
Biasanya kita jumpa popia best masa bulan puasa je kan
Kali neh bukan bulan puasa pun ada ok
Terasa nak beli sekarang jugak la. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Popia Basah Wangsa Melawati

  1. Aku giler popia. The best popia Taiping. lazat berkrim ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : haha aku x pernah merasa popia tepeng. kat area mana ek ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. telan air liur je la..
    ish..ish…dugaaaaannn…

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : haha tunggu la pasar ramadhan nanti k jie. sure berlambak2 kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. kno, lepas ni ko beli la sikit sebelum kita jumpa kat pelita

    Reply

    KNizam Reply:

    ezam : haha mana sempat wei. by the time aku balik rumah dah habis la popia neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Kalau kat kajang femes ngan popia ss ali….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : yep aku pernah makan popia tuh. masa study kat uniten dulu2. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. pergh… kecur aku!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : aku paling suka sebab kulit popia tuh dia buat depan aku. terleka kejap aku menengokkannya. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Sedapnya . . . kalau sambal dia pedas lagi terangkat oooo

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep tapi kekadang x suka letak2 sambal tuh la. better yang ori je. baru la rangup je rasa dia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Kat mana ni tp ni, bagi la map sekali

    Reply

    KNizam Reply:

    futurama : kat area nak pergi ke carrefour from giant taman permata tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. kalau pekena popia sambal
    lagi tak ley tahan
    boleh bikin mengidam siot

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : haha aku suka real sambal. popia nyer sambal kadang2 ada yang manis. tak berkenan beta. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. sedap ke tu……..bak cni ckit.

    Reply

    KNizam Reply:

    risya : perghhhhhh sedap giler wooooooo memang laku giler ah popia mamat neh ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. kat shah alam ni pun ade gak yg fofuler…
    popiah s. ali…
    tu mmg femes kat sini…

    regenye makin mahal kalau dlm bulan pose…
    hampeh…
    tapi aku dah jemu dah…
    dah lame tak makan…

    nntila, kalau dah dtg balik selera nak makan popia tu aku beli la…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe famous siot popiah s ali tuh. aku pernah merasa gak dulu2 masa adik aku study kat uitm. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. hebat. menarik. sedap. lazat !

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe memang best wooooo. paling aku tak tahan sebab aku boleh tengok camner la kulit popia tuh diaorang buat kan. mmg live depan mata ko adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. kedat stesen bas taiping

    Reply

  13. haritz : wokay nanti kalau aku singgah tepeng aku carik. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge