Perlu Ke Kau dan Aku Risau Pasal Update PageRank Q3 2008 Kali Ini ?

hehe sungguh tajuk yang membangkitkan kekacau-bilauan kan :confusedlot:


Free Page Rank Tool

aku baru check aku nyer pagerank kat sini dan ia sudah menurun daripada 4/10 kepada 3/10 🙄

hah ! apakah yang terjadi ? aku sudah tidak glamer ?

knizam artwerk sudah tidak menungguli carta pagerank 4/10 lagi ! 🙄

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

adakah aku perlu blog kembali pasal majalah 3 dan terus kembali masuk majalah 3 untuk mengungguli carta pagerank ni eh ? eh amendalah kaitannya majalah 3 ngan pagerank ! haha ❗

hehe mula2 aku rasa terkejut. tapi lama2 aku rasa agak logik la kan

aku ada gak check amendelah sebenarnya pagerank ni eh

sekali dalam wiki tulis camni…

PageRank relies on the uniquely democratic nature of the web by using its vast link structure as an indicator of an individual page’s value. In essence, Google interprets a link from page A to page B as a vote, by page A, for page B. But, Google looks at more than the sheer volume of votes, or links a page receives; it also analyzes the page that casts the vote. Votes cast by pages that are themselves “important” weigh more heavily and help to make other pages “important”.

haha lagilah aku tak paham satu mende pun.

korang paham ke 😥

hehe ke buat2 paham adjer. hehe ❗

masa aku dapat pagerank 4/10 dulu tuh masa kau memblog kat knizam94.wordpress.com

sekarang aku dah tukar ke knizam.com dengan domain sendiri 😈

masa aku tukar tuh google pagerank belum update lagi

terus terang aku katakan yang aku expect hanyalah 0/10 masa aku mula2 bertukar ke domain sendiri dulu

so aku rasa 3/10 adalah berpatutan untuk blog yang aku baru bina pada april 2008 ini. hehe :$:

jadi pada sapa2 yang dah check dia punya pagerank, dan nampak menurun, nasihat aku hanya satu. usah risau. keep on blogging. google pagerank neh salah satu tools adjer. hehe 😈

pada yang pagerank dia dah naik macam hafidz, tahniah aku ucapkan. hehe keep on writing and keep on blogging. selagi ada pengalaman selagi itulah ada bloggable items kan 😉

mungkin korang perlu baca entry banting boy cara2 nak naikkan traffic sekali :up:

untuk zamz yang makin glamer dengan blog zamz the blog nya, keep on blogging. sure hang akan dapat pagerank 3/10 nanti. hehe blog la pasal penang dapat unesco heritage site tuh. hehe mcm cool adjer. kan :mrgreen:

so jangan risau lebey2 ok. keep on blogging 😥

aku dahagakan entry pasal jalan2 carik makan dan cuti2 malaysia drpd korang semua !

hehe ada berani sahut cabaran aku ? hehe ❗

pssstttt – terasa nak pergi cuti2 malaysia ke perhentian la this weekend. kali neh rasa cam nak naik express wau ktmb ke tanah merah, naik teksi ke jeti kuala besut, naik bot ke tuna bay resort. jalan2 jungle trekking ke solar system perhentian. cium2an ngan ikan2 tropika yang jinak2 belaka. rileks habis2an kat tepi pantai yang putih. air yang jernih. hehe. balik naik airasia. betul2 backpack. tapi nak bawak laptop sebab nak update blog sekali. haha :up:  jangan jeles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Perlu Ke Kau dan Aku Risau Pasal Update PageRank Q3 2008 Kali Ini ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.