Perlu Ke Kau dan Aku Risau Pasal Update PageRank Q3 2008 Kali Ini ?

hehe sungguh tajuk yang membangkitkan kekacau-bilauan kan :confusedlot:


Free Page Rank Tool

aku baru check aku nyer pagerank kat sini dan ia sudah menurun daripada 4/10 kepada 3/10 🙄

hah ! apakah yang terjadi ? aku sudah tidak glamer ?

knizam artwerk sudah tidak menungguli carta pagerank 4/10 lagi ! 🙄

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

adakah aku perlu blog kembali pasal majalah 3 dan terus kembali masuk majalah 3 untuk mengungguli carta pagerank ni eh ? eh amendalah kaitannya majalah 3 ngan pagerank ! haha ❗

hehe mula2 aku rasa terkejut. tapi lama2 aku rasa agak logik la kan

aku ada gak check amendelah sebenarnya pagerank ni eh

sekali dalam wiki tulis camni…

PageRank relies on the uniquely democratic nature of the web by using its vast link structure as an indicator of an individual page’s value. In essence, Google interprets a link from page A to page B as a vote, by page A, for page B. But, Google looks at more than the sheer volume of votes, or links a page receives; it also analyzes the page that casts the vote. Votes cast by pages that are themselves “important” weigh more heavily and help to make other pages “important”.

haha lagilah aku tak paham satu mende pun.

korang paham ke 😥

hehe ke buat2 paham adjer. hehe ❗

masa aku dapat pagerank 4/10 dulu tuh masa kau memblog kat knizam94.wordpress.com

sekarang aku dah tukar ke knizam.com dengan domain sendiri 😈

masa aku tukar tuh google pagerank belum update lagi

terus terang aku katakan yang aku expect hanyalah 0/10 masa aku mula2 bertukar ke domain sendiri dulu

so aku rasa 3/10 adalah berpatutan untuk blog yang aku baru bina pada april 2008 ini. hehe :$:

jadi pada sapa2 yang dah check dia punya pagerank, dan nampak menurun, nasihat aku hanya satu. usah risau. keep on blogging. google pagerank neh salah satu tools adjer. hehe 😈

pada yang pagerank dia dah naik macam hafidz, tahniah aku ucapkan. hehe keep on writing and keep on blogging. selagi ada pengalaman selagi itulah ada bloggable items kan 😉

mungkin korang perlu baca entry banting boy cara2 nak naikkan traffic sekali :up:

untuk zamz yang makin glamer dengan blog zamz the blog nya, keep on blogging. sure hang akan dapat pagerank 3/10 nanti. hehe blog la pasal penang dapat unesco heritage site tuh. hehe mcm cool adjer. kan :mrgreen:

so jangan risau lebey2 ok. keep on blogging 😥

aku dahagakan entry pasal jalan2 carik makan dan cuti2 malaysia drpd korang semua !

hehe ada berani sahut cabaran aku ? hehe ❗

pssstttt – terasa nak pergi cuti2 malaysia ke perhentian la this weekend. kali neh rasa cam nak naik express wau ktmb ke tanah merah, naik teksi ke jeti kuala besut, naik bot ke tuna bay resort. jalan2 jungle trekking ke solar system perhentian. cium2an ngan ikan2 tropika yang jinak2 belaka. rileks habis2an kat tepi pantai yang putih. air yang jernih. hehe. balik naik airasia. betul2 backpack. tapi nak bawak laptop sebab nak update blog sekali. haha :up:  jangan jeles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Perlu Ke Kau dan Aku Risau Pasal Update PageRank Q3 2008 Kali Ini ?

  1. thanks for mentioning my blog and the link love nizam :).

    Norhafidz’s last blog post..Google PageRank Updated

    Reply

  2. hafidz : hehe no prob 🙄

    Reply

  3. fuh,nasib baik page rank saya blom turun setakat ni! 🙄

    saya tak terkejut kalau dia turun pasni sebab ke-bengong-an saya g delete semua entri lama. hahahaha. erm,cantik theme baru! :up:

    !x0r@’s last blog post..Another date?

    Reply

  4. ixora : hehe tahniah :up:

    Reply

  5. ok lah kalau cik G tolak 1 aje drp 4, aku ditolak 4 🙂

    kau nak entri cari makan? nanti aku hantar satu.

    azwanhadzree’s last blog post..The Dark Night

    Reply

  6. azwan : hehe apsal sampai kena tolak 4 tu eh. ada apa2 diaorang x puas hati ngan ko ke ? hehe ceritalah sket bro 🙂

    Reply

  7. pakcik nye pon dah tinggal 3.. nie pon cek sebab baca kat blog nie

    Uncle G’s last blog post..Mozilla Firefox V3 vs Mozilla Firefox V2

    Reply

  8. still maintain 3…huhu..

    izzat’s last blog post..How to Auto Publish Your Blogger (Blogspot.com) Posts

    Reply

  9. uncle g : hehe tu la pasal kan tak pasal2 dah menurun. hehe nasib lah tuh 🙄

    Reply

  10. izzat : hehe tahniah sebab dapat 3/10. tak lama lagi naiklah tuh kan 🙂

    Reply

  11. payperpost. diorang memang anti site yang buat paid review. tapi … ramai jugak yang tak kena. nasib diorang baik la, aku tidak. 🙁

    azwanhadzree’s last blog post..SEO: The Basics of Optimization Part II

    Reply

  12. azwan : la ya ka. aku malas nak join semua paypost, payperview etc. hehe 🙄

    Reply

  13. ❗ PR oh PR. Kalau PR bagus baru PageRank naik. Macam dunia nyata pula.

    Reply

  14. pening : hehe betul gak tuh kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  15. bawa backpack… laptop HP besar tu kena tinggal la. Kena guna UMPC macam Asus EEEPC.

    pening’s last blog post..Nuffnang down time

    Reply

  16. aku nye lagi teruk…1/10 jek… :mrgreen:

    amoi’s last blog post..Daughtry – Feels Like Tonight

    Reply

  17. aku selambar jer grey..ape kes…buwahahha..jalan2 makan?nak cuti pun pening nie…….

    xmindfreakx’s last blog post..Contest!!Anouncement #1

    Reply

  18. pening : hehe lepas neh nak carik laptop 12″ plak la. senang sket. hehe 🙄

    Reply

  19. amoi : okeylah tuh ada gak 1/10. hehe tak lama lagi naik la tuh ❗

    Reply

  20. xmindfreak : hah! apa yg grey? result pr tuh ke ? hehe :confusedlot:

    Reply

  21. UMPC 10″ le. Boleh bubuh dlm baju.

    pening’s last blog post..Nuffnang down time

    Reply

  22. pening : tu kecik sangat. sakit mata nak update blog nanti. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge