nasi lemak tanglin @ jln chenderasari KL

korang pernah pegi ke gerai nasi lemak tanglin ?

boo_licious pernah blog pasal nasi lemak tanglin neh. memang best ar!

errrrmmmm memang the best nasi lemak in town la. kalo tak. takkan la aku nak bangun awal2 pagi nak pegi kat sana kan. hehehehehehehehe memang best. ramai giler manusia beratur nak beli nasi lemak tanglin neh. dekat je dengan bukit aman belakang masjid negara tuh. hehehheh jalan chenderasari kalo tak silap aku.

heheheheeh sambal sotong memang kaw2 la. sotong yang sungguh lembut lemah gemalai. hahahahhaha. memang best sambal dia. teh ais gelas besar plak tuh. hahahahaha memang heaven la nasi lemak tanglin neh. parking pun banyak kat sini, cuaca pun ok jer. hehehehehehehe terus cancel nak gi jogging pepagi. ni semua nasi lemak tanglin punya pasal.

hahahahahahahaa korang tengok je la gambar2 kat bawah neh ok. hahahhahaha best wooooo. rugilah siapa tak tak merasa the best nasi lemak in town neh. hahahahahaahaha 🙂

tu dia korang tengok la punya la ramai manusia kat sini. semua dengan satu vision. nak makan nasi lemak tanglin. heheheheeh ada banyak lauk dowh. ada ayam, telur, ikan pun ader. cakap je la nak apa kan. ample parking spaces and then banyak la tempat duduk. jangan risau. que mungkin panjang tapi moving la. ala macam la korang tak biasa dengan bumper to bumper kan. sedangkan jam teruk boleh diharung inikan pula que kat nasi lemak tanglin neh. hahaahahahahah



ada telur goreng, ikan sambal, ayam curry, ayam sambal. sambal dia memang terangkat la. sambal sotong pun best giler wa cakap lu. heheheheheeh sotong memang lembut giler lah




kena la plak dengan teh ais yang gelas agak besar. perghhhhh heaven dowh!


kejap je dah habis dimakan. hehehehehe licin dowh!


oklah aku chow dulu. dah kul 0830hrs dah neh. nak pegi tempat lain plak. hahahaha 🙂

best nasi lemak in town here fellas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “nasi lemak tanglin @ jln chenderasari KL

  1. compare ni dgn nasi lemak kg baru.. mane lg best? aku tak pernah plak try tanglin ni. nanti aku usha gmap or wikimapia

    Reply

  2. ed : nasi lemak antarabangsa best makan masa malam. yg neh best masa pagi2 sebelum mentari keluar. heheheheh 🙂

    Reply

  3. kg barutu pun tgk time, taut gi lewat sgt takde lauk best

    Reply

  4. macam best je bro…pos kan kat aku..hahaha… 🙂

    Reply

  5. kawaii : kg baru best malam je. siang panas giler 🙂

    zuriaf : semua nasi lemak sold out by 11am. tak sempat la 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge