Nak Beli Kapet, Nak Beli Kapet….. Hehe

Amik ko mmg semua lawa2 siot, harus la rambang mata kan kalau shopping kat sini
Aku sendiri malas nak beli lagi, saja je nak tunggu weekend dulu kan, x mo rushing
Karpet pakistan vegetable rug pun cun wooooooo. Karpet iran ngan persian x payah ckp la kan. Hehe
Hehe mmg siap la gua memborong karpet memenuhkan rumah aku lepas neh
Dah la nak masuk winter, sejuk siot kaki pijak tiles ngan lantai kayu kat rumah tuh ok. Hehe
Mmg karpet istana di zaman silam dowh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Nak Beli Kapet, Nak Beli Kapet….. Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.