Nak Beli Kapet, Nak Beli Kapet….. Hehe

Amik ko mmg semua lawa2 siot, harus la rambang mata kan kalau shopping kat sini
Aku sendiri malas nak beli lagi, saja je nak tunggu weekend dulu kan, x mo rushing
Karpet pakistan vegetable rug pun cun wooooooo. Karpet iran ngan persian x payah ckp la kan. Hehe
Hehe mmg siap la gua memborong karpet memenuhkan rumah aku lepas neh
Dah la nak masuk winter, sejuk siot kaki pijak tiles ngan lantai kayu kat rumah tuh ok. Hehe
Mmg karpet istana di zaman silam dowh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Nak Beli Kapet, Nak Beli Kapet….. Hehe

  1. hahaha…meriah la rumah tu nanti. dari depan sampai belakang rumah tabur ngan kapet ek 😛

    Reply

  2. woaa!!! r u a carpet lover….lol
    btw…how’s ur life there….? seem happy haa…
    haha!! sorry…forgot to introduce me..
    i’m cj’alhafiz n saja nak tambah kenalan..
    well, knizam-kun, yoroshiku ney….

    Reply

  3. en kno..jgn lupa utk kiteorg skali..ha3…org2 ewrm pon nk order sama..take care bro!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge