Message from Noktah Hitam – Please Deactivate Your Negaraku.net Plug-In, Negaraku.net Is Having Problem Right Now !

aisey noktah hitam nh (admin) terdelete la plak database kat negaraku.net

terus down malaysia’s hottest blogging avenue news aggregator neh !

boring la lepas neh kan.

dah la aku selalu masuk ke negaraku.net nak tahu pasal latest posts by malaysian bloggers

anyway sapa2 pakai plug-in negaraku.net tuh, sila2lah deactivate dulu ok

mungkin akan muncul negaraku.net yang lebih hebat selepas ini

siapa tahu kan. hehe 🙂

x sabar2 nak tunggu wajah baru negaraku.net nanti !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Message from Noktah Hitam – Please Deactivate Your Negaraku.net Plug-In, Negaraku.net Is Having Problem Right Now !

  1. dengan berat hati, lepas baca tweet NH, terus aku deactivate n buang.. takpelah, nak tunggu sumthing yang lebih gempak lepas ni.. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tuh la kan. berat hati aku nak deactivate. tapi apakan daya kena deactivate jugak la kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Aku pon tak tulis kat blog aku lagi 😛

    Thanks bro. Anyway, aku dah buat tweet account for Negaraku. Nanti aku update2 la ape-ape changes yang aku buat.

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : haha rindu wooooo ngan negaraku. sekarang aku dah tak tau nak pergi mana nak cekidaut latest blog post pasal malaysia neh. hehe 🙂

    Reply

  3. owh… kak jie pun pengunjung tegar negaraku.net….selalu klik2 baca entry kawan2 dari sana

    terimakasih krn info ni

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tuh la kan. saya pun tegar ke sana. best sebab banyak post2 terbaru yang best2 kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Sedih gak.. aku lak rajin submit kat situ..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tu la kan. aku pun selalu menjengah ke negaraku tuh. boring la dah takde neh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. everyone make mistakes.
    no worries.
    negaraku.net V2 coming up next!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tuh la kan. dah tak sabar neh sebenarnya ok. hehe 🙂

    Reply

  6. betul….negaraku dihatiku…setiap kali update dan nak tahu pasal blogger lain aku pasti pergi ke negaraku.net

    Reply

    KNizam Reply:

    kita : haha aku pun sama. best wooo lepak negaraku. boleh cekidaut latest video. gambar2 pun menarik. laju pun laju gak kan. hehe 🙂

    Reply

  7. tunggula negaraku versi baru kan bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe tuh la kan. aku dah tak sabar2 neh sebenarnya ok. hehe 🙂

    Reply

  8. no wonder laa… takpelah…menanti a better version

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe kesian nh kena buat balik negaraku tuh. hehe 🙂

    Reply

  9. hidup negaraku….net.. dgn negaraku.net aku x de la tertunggu artikel2 bru… hidup buatan malaysia.. hrap muncul function yang lebih gempak kat negaraku.net..

    Reply

    KNizam Reply:

    apiz : hehe tempat lepak paling efficient aku kalau nak tahu pasal posting2 best2 kat malaysia neh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge