MCOBA Old Boys Weekend @ OBW 2010

ok mcm biasa aku akan terlepas lagi la obw tahun ni kan

mmg x sempat nak balik msia pun. lambat lagi nak balik msia ni

*images above from mcoba facebook

apa2 pun good luck to the hockey team @ migduck team vs the oldboys at saturday morning

last year we all jual t-shirt and bukak gerai or kapet yengkoz

this year x sempat nak buat apa2. byk sangat committment lain ni

welcome back to kuale!

– – – – –

click here for details – mcoba facebook + mcoba website + obw2010 schedule

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “MCOBA Old Boys Weekend @ OBW 2010

  1. kesian dia tak dapat balik Malaysia, nampak gayanya tak ada jual bajulah tahun nie . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : baju still banyak la. pergi je kuale tu hehe 🙂

    Reply

  2. aiyooo…rugi la wei..kalau tak..confirm aku beli baju ko lagi this year…baju tahun lepas mmg terbaik kualitinya!

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha nak wat camner. x sempat dah pun heeh 🙂

    Reply

  3. sempat lg ni beli tiket..selamba la beb

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : tiket mmg la sempat. masa je x sempat hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.