Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 is back at PICC, Putrajaya !

thanks to izzat ruslan sebab buat posting pasal mifc 2008 neh. hehe

last year aku pergi tengok pertandingan bunga api neh kat picc

vidoe ngan gambar yg aku amik kat bawah ya

memang jam packed giler beb

memang best giler

showdays dia camni ok

team malaysia @ 12 august 2008

team china @ 16 august 2008

team canada @ 20 august 2008

team spain @ 24 august 2008

grand finale @ 29 august 2008

p/s semua show kul 9.30mlm. datang awal ok !

dok kat atas nun. tiket berbayar :up:

aku tengok 3 show rasanya. sampai ke finale. :$:

masa finale jam giler nak keluar drpd picc. aku parked kat palace of justice

and then amik shuttle bus ke picc. tu pun penuh giler bas. haha

ada insiden yang sungguh mengharukan last year. haha

aku hilang wallet ! mana pergi ntah wallet aku masa finale tuh :$:

sudahnyer aku kena pegi balai polis putrajaya kul 2 pagi tuh. haha

tapi memang seronok beb nengok bunga api 😥

aku takde dslr nak amik gambar bunga api yang cun melecun

so aku amik pakai video format kat digicam aku je lah. haha ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.