Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 is back at PICC, Putrajaya !

thanks to izzat ruslan sebab buat posting pasal mifc 2008 neh. hehe

last year aku pergi tengok pertandingan bunga api neh kat picc

vidoe ngan gambar yg aku amik kat bawah ya

memang jam packed giler beb

memang best giler

showdays dia camni ok

team malaysia @ 12 august 2008

team china @ 16 august 2008

team canada @ 20 august 2008

team spain @ 24 august 2008

grand finale @ 29 august 2008

p/s semua show kul 9.30mlm. datang awal ok !

dok kat atas nun. tiket berbayar :up:

aku tengok 3 show rasanya. sampai ke finale. :$:

masa finale jam giler nak keluar drpd picc. aku parked kat palace of justice

and then amik shuttle bus ke picc. tu pun penuh giler bas. haha

ada insiden yang sungguh mengharukan last year. haha

aku hilang wallet ! mana pergi ntah wallet aku masa finale tuh :$:

sudahnyer aku kena pegi balai polis putrajaya kul 2 pagi tuh. haha

tapi memang seronok beb nengok bunga api ๐Ÿ˜ฅ

aku takde dslr nak amik gambar bunga api yang cun melecun

so aku amik pakai video format kat digicam aku je lah. haha โ—

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Malaysia International Fireworks Competition @ MIFC 2008 Is Back at PICC, Putrajaya ! Weeee heeeee :)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. best la boleh pergi tgk 3 show.. ak maybe yg grand finale tu je kowt…huhu berapa ek tiket die?

    izzat’s last blog post..August Events Highlight

    Reply

  3. izzat : aku nak tengok semua. tahun neh free. even kat public area pun ada speaker rasanya. hehe harap2 tak hujan je. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  4. free ke?thn ni takyah bayar?
    baru plan nak tgk kat jambatan jek…hehe…

    amoi’s last blog post..VIP (Very Important Programmer) PHP Programming Contest

    Reply

  5. best la ko… hehe… ajak la aku

    blogmenjerit’s last blog post..Memasang Lightbox pada Imej

    Reply

  6. amoi : tahun ni free. sure lagi ramai la manusia ke picc. hehe โžก

    Reply

  7. blogmenjerit : la kan ke dah ajak tuh. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  8. free tahun ni yek…tahun lepas aku xberkesempatan..

    chot’s last blog post..entry yg pertama

    Reply

  9. chot : hehe rasa nak tengok semua je. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  10. wa…lagi sesak la putrajaya nnt.. confirm depan uniten pun sesak…adeyh… kena cari port len ni…huhu ๐Ÿ™‚

    izzat’s last blog post..August Events Highlight

    Reply

  11. izzat : hehe semua sesak masa tuh nanti. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  12. tahun lepas free gak la, kalau bukan tengok kat picc heheh..

    Reply

  13. joe : kat singkapoh takkan takde pesta bunga api power kot. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  14. either this friday night or saturday night, ada kot.. national day

    Reply

  15. joe : haha best tuh. wehhh singkapoh tengah cuti sekolah ke. aku nak book resort kat perhentian semua fully booked. dia ckp singkapoh ramai datang. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  16. bila kau nak book, this weekend ke? kalau this weekend, long weekend ma.. some companies cuti ganti national day on monday. kalau end of the month ye le kot, time tu cuti sekolah from 30/8 sampai 7/9

    Reply

  17. joe : aku cuba book last weekend ngan this weekend. hampeh penuh favourite resort aku. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  18. mati gue next week,
    last year pun pun cukup seksa nak balik… jam tak sudah…
    adussss….

    tapi acara yg dinanti2…
    so lain kali berhati2 dgn barang2 anda okeh, kang hilang lagi…
    mati2 kitorang ingat accident

    kawaii_desu’s last blog post..there and back again (macam cerita hobits pulak)

    Reply

  19. kawaii : haha kali neh nak pegi bawak wallet besi plak. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. tlh send kt email.aku qema.line2@gmail.com tntg firework festival lbh detail…assgment aku kne anta 15hb ni…pertolongan korang amat di harapkan…

    Reply

    KNizam Reply:

    kma : alamak saya bukan penganjur la. cuma penonton adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. ade bus ke PICC ke?? naik dr mANE??

    Reply

    KNizam Reply:

    yen : hehe bas tu special masa fireworks rasanya kot. hehe ๐Ÿ™‚ masa tuh amik kat palace of justice ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge