Macam Best Je Nak Bercuti Ke Tasik Kenyir Dengan RM350++ Neh Kan ! Hehe

hari tuh aku tengok rancangan apa ntah kat tv ❗

rancangan panorama kot kat tv1, ada cerita pasal apa yang diaorang boleh buat ngan rm300 kat tasik kenyir :confusedlot:

hehe kalau tak silap aku antara aktiviti yang diaorang suggest will be lepak2 canoening kat tasik kenyir

and then memancing ikan kat situ. pastu lepak2 mandi-manda kat air terjun lasir

resort pun berlambak kat tasik kenyir. paling mahal kenyir lake resort lah kot

aku pernah singgah kat air terjun neh. memang best. dok kat tengah2 tasik kenyir tuh 😈

and then aktiviti yang paling best ialah bersama dengan ikan2 kelah kat kelah sanctuary kat sana

perghhh bermesra dengan ikan kelah tuh beb ! aku tak sure la plak malam nanti ada bbq ikan kelah kan

hehe kalau dahbanyak ikan kelah tuh harus lah ada yang jadik mangsa bbq kan

kalo tak nak buat apa bela ikan kelah berlambak2 :$:

aku tengok diaorang bela ikan kelah tuh dekat dalam lubok kat kelah sanctuary

perghhhh kelah zaman sekarang dah jinak2 rupanya 😥

siap boleh bagi makan and then panggil lagi kat lubok tuh kan

hehe apa kata kita pergi tasik kenyir plak ? ❗

ala sekali sekala bercuti kat tasik la plaks. asyik pantai ngan pulau je kan

haha apa lagi, pergi la book tiket bus ke. flight ke. haha :up:

Kenyir Lake

Malaysia is one of the exotic land lies that at the heart of Southeast Asia. The country is located between 1-degree latitude to 7-degree latitude and 99 degree longitude to 120-degree longitude. To the south lies Singapore and to the north is Thailand as our neighboring country. To the west of the Strait of Malacca is Sumatra and Southern part of Borneo (Sarawak and Sabah) is Kalimantan.

Terengganu facing towards South China Sea is among the 13 states in Malaysia. It has the longest crystal sandy beach in the East Coast of Peninsular Malaysia. Well known for her emerald sea, golden sunlight and coral island rich in marine life. Bordered by Kelantan to the northern part and Pahang to the western and southern part.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Macam Best Je Nak Bercuti Ke Tasik Kenyir Dengan RM350++ Neh Kan ! Hehe

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.