Macam Best Je Kalau Nak Cuti-Cuti Malaysia ke Gopeng Rainforest Resort Kan !

hehe i received an email from the resort owner today

bila aku click kat link tuh, memang cool jugak la website diaorang

nampak simple je kan gopeng rainforest resort neh

hehe once in a while memang aku akan review la website2 pasal cuti2 malaysia neh kan.

so kalau korang ada blog atau website yang best bolehlah bagi kat aku supaya aku boleh promote kat sini

letaknyer kat gopeng lah kan. siap sangka kan… ehe

kat gopeng pun ada accommodation yang cool macam neh

aku check blog diaorang memang macam2 activities yang boleh dibuat

kadang2 kan kalau korang nak pergi melancong cuti2 malaysia

tak perlu buat apa2 pun takpe. hehe rileks2 je kat dalam hutan nun

hehe aku rasa resort neh sure best sebab baru lagi.

aku rasa sekali-sekala layan blues kat resort kat gopeng neh ok gak kan

hehe cuma owner takdelah plak promote town gopeng

kalau aku surelah aku akan list2 senarai jalan2 cari makan kat gopeng plak kan

hehe aku rasa gopeng pun sendiri sure banyak makanan best kan. hehe

okeylah visit their official blog of gopeng rainforest resort here

an article from the star here

even green selipar pun dah singgah kat sini tau

so bila lagi korang nak pergi cuti2 malaysia eh ?

– – – – –

updated 15.02.2009 @ 2000hrs

check out the video from the resort owner below !

cool kan… hehe

thanks to janice & david

will make myself stay at the resort as north detour nanti. hehe 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Macam Best Je Kalau Nak Cuti-Cuti Malaysia ke Gopeng Rainforest Resort Kan !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.