Live Blogging from Lahore Airport

Live Update: 1 Dec ’09, 8.28pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Macam dah lama la plak tak amik gambar laptop masa live blogging kan
Dulu2 masa x de kemudahan flickr nak live blogging, apa aku buat ialah snap gambar and then there and then gak la transfer ke laptop
Tu namanya live blogging level 1
Sekarang dah up sket live blogging level 2, pakai handset adjer
Mudah dan senang, x perlu bwk digicam kan
Cuma kos je lah sket untuk setiap posting tuh
Best woooooo live blogging neh
Lupa nak bagitau aku tengah tunggu flight from lahore ke islamabad
Penat dowh asyik travelling neh ok, airport ngan hotel je lah buat masa neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Live Blogging from Lahore Airport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.