Live Blogging from Lahore Airport

Live Update: 1 Dec ’09, 8.28pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Macam dah lama la plak tak amik gambar laptop masa live blogging kan
Dulu2 masa x de kemudahan flickr nak live blogging, apa aku buat ialah snap gambar and then there and then gak la transfer ke laptop
Tu namanya live blogging level 1
Sekarang dah up sket live blogging level 2, pakai handset adjer
Mudah dan senang, x perlu bwk digicam kan
Cuma kos je lah sket untuk setiap posting tuh
Best woooooo live blogging neh
Lupa nak bagitau aku tengah tunggu flight from lahore ke islamabad
Penat dowh asyik travelling neh ok, airport ngan hotel je lah buat masa neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Live Blogging from Lahore Airport

  1. Sebab tu le aku dah maleh nak live blogging.. cepat sedut sen apatah lagi org yg gile blogging cam kita nie ehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : haha takde la mahal mana. kepuasan yg penting. hehe 🙂

    Reply

  2. ader level la plak yer dalam live blogging nie.. hoho, tatau plak aku.. btw, camne nak sebut Lahore tue? “La-hoo-rey” ke “La-hor”? XD

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : sebutan dia lahor adjer. hehe 🙂

    Reply

  3. Kalau ada pertandingan orang paling kemaruk blogging, pasti ko menang…. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : haha best woooo live blog. senang je hidup aku. hehe 🙂

    Reply

  4. aku masih belum sampai tahap nak live blog, mungkin antara sebabnya aku memang sentiasa berdepan dengan laptop aku ni.

    mungkin suatu hari nanti setelah sihat dan mungkin bekerja, aku boleh lakukan perkara yang sama.

    selamat terbang! 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe kalau jarang ngadap laptop mmg patut la buat live blog. best wooooo direct je post kat scene tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  5. live blogging? aku belum terlintas di fikiran lg nk buat. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    taufik : hehe belum cuba belum tahu. cuma 25 sen adjer satu post ke flickr ya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.