Kena Tag Mengetag Lagi La ! 20 Perkara Dot Dot Dot…… Lalalalalalala. Haha ! :)

blogger known as kue tag aku plak kali neh. haha

banyak siot tag mengetag kat dunia sekarang neh ek

sure ada tag spammerz plak la kan. haha.

okeylah aku layan je lah tag mengetag kali neh.

nantilah aku buat tag aku sendiri and start spreading tag tuh. haha habislah korang nanti.

sure terpaksa blogging dalam kebosanan sambil2 melayan tag mengetag keji. haha

wokaylah dia suruh aku senaraikan 15 perkara yang aku paling benci

haha 15 angka yang tak best la. aku suka 20.

so aku buat 20 la. after all bst aper tukar2 tag orang neh kan. haha

so ni la senarai 20 perkara yang aku paling benci.

aku ingat nak confine to cyberworld je lah. senang sket kan. huhu

wokay here it goes… lalalalalalala

eh silap. shouldn’t be lalalalalala. should be jeng jeng jeng… haha

aku benci cyberworld bila….

  1. masuk satu2 website tetiba keluar lagu yang kuat giler. haha tergezut dowh. maunyer sakit jantung beta. haha
  2. aku punya la beriya2 nak click juicy links then tetiba links dah bersawang. kejam ok! haha
  3. aku benci website yang pakai font kecik giler babi
  4. website yang terlampau kalerful pun boring gak. ingat neh warna2 pelangi ke hah! haha
  5. aku suka 3 column. aku benci yang takde column. haha susah la nak navigate tau. haha
  6. aku benci iklan2 yang berbagai2. susah la nak baca kat mana contents or postingnyer
  7. aku tak suka comment box yang takleh guna open id. bencilah nak register2 neh ok
  8. of course semua orang benci website yang susah nak load kan. haha nasib la kalau sapa2 yang pakai hosting hampeh
  9. aku suka posting pasal jalan2 carik makan. tapi kan kalau boleh tuh letak la sekali camner nak pegi sana. and kalau amik gambar makanan tuh edit2 la sket. haha barulah terliur nak pergi sana sekarang jugak.
  10. kalau ada nak letak video tuh make sure jangan lah yang panjang2. susah dan lama sangat la nak tengok ok
  11. aku suka background hitam gak. tapi kalau boleh font tuh kenalah contrast. susah la nak baca kalau font lebey kurang sama ngan background yang gelap.
  12. aku suka ngan website yang banyak pics. so kalau website or blog yang kurang banyak pics tuh aku kureng la sket. aalalalalalalalaaala kerjalah!
  13. aku benci blog yang bersawang. menghampehkan rss aku adjer. haha
  14. aku benci bile click rss satu2 blog, tak keluar pun rss nyer. terus ada error.
  15. aku benci bila keluar pop up ads yang ntahapahapantah. pastu susah plak nak carik close button tuh. haha work for more clean ad la kan. haha
  16. aku benci kalau satu2 page tuh ada error. then semua tab firefox automatically kena shutdown. bila open balik kena carik tab mana yang buat hal. satu hal la plaks. amende aku merepek neh!
  17. aku suka live blogging. tak suka delayed blogging. tapi kalau dah terpaksa bolehlah dimaafkan wokay! haha
  18. aku tengah downlad lagu, tetiba download rate turun secara mendadak. sapa curik line weiiii ! grrrrrrrrrrr. haha
  19. masa aku tengah penat2 taip panjang2 sekali tetiba takleh save. arghhhhhhhh tekanan perasan wokay. harus tutup laptp keluar minum iced lemon tea kat secret recipe je kalau mcm tuh. haha
  20. bila aku tengah2 online tetiba network down! kuciwa bagai gelora ok! haha

okay ke kue ek. kalau ok sila bagi comment ikhlas ya ! haha 🙂

malas la plak nak mengetag orang lain.

susah2 camni je lah. aku nak tag sapa2 yang bagi komen dalam next 5 posting je lah. haha

sure nyesal korang nak jadik pengomen tegar kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Kena Tag Mengetag Lagi La ! 20 Perkara Dot Dot Dot…… Lalalalalalala. Haha ! :)

  1. ok ler tuuu… jangan takde orang leave comments dah! hehe… btw i already link this post to your name, dalam tag tu 😉

    kuE’s last blog post..the 36th years

    Reply

  2. kue : hehe sure adanye yg bagi comment nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge