Karpet Pakistan Yang Memukau

Live Update: 17 Mar ’10, 10.34pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Kat sini mmg x sah la kalau x beli karpet kan, mmg famous woooo karpet sini
Harga xde la murah sampai seposen, mahal gak. Tapi murah la compare ngan kl kan
Lagi satu mmg kalau singgah kedai neh akan tertarik punya, terus terbeli haha
Geram woooo tengok karpet mcm karpet istana di zaman silam ni hehe
Jemput la beli kapet, borong je. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Karpet Pakistan Yang Memukau

  1. Ada tak karpet macam zam zam alakazam tu kat sana?hehheh..

    TRAGEDI KARPET

    Sungguh tragis
    tercabut nyawa sang khalifah
    dalam gulungan karpet merah
    darahnya tidak menitik di lantai
    runtuhlah tahta kekhalifahan
    negara ummah bercempera
    masing-masing dengan kuasa
    akhirnya ummah lemah tak bermaya
    di hina serata dunia
    tragedi karpet!
    tregedi karpet!
    khalifah dalam gulungan
    siapa yang mahu menangis?

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : semua jenis karpet ada. karpet kisah 1001 malam pun ada ya hehe 🙂

    Reply

  2. boleh order ke dgn knizam . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : datang sini la baru cool. haha 🙂

    Reply

  3. mcm mana nak datang, tak ada member kat sana . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kat sini 95% peratus islam. kan semua islam bersaudara hehe 🙂

    Reply

  4. ye knizam . . . semua bersaudara . . cuma bahasa yang lain2

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha tau takpe hehe 🙂

    Reply

  5. Hi i’m interested untuk wat photoshoot di kedai carpet for my produk..kedai anda akan dipromosikan juga jika setuju..
    kedai carpet ni dimana yek?

    hope to hear from you soon..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.