Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – CHERATING !

hehe aku rasa malam neh diaorang akan singgah ke cherating

kat pantai2 peranginan cherating tuh beb !

wahhh rindu la ngan cherating kan. hehe 👿

haha x surelah mana plak diaorang neh pergi

masa aku tengok rancangan neh banyak yg aku boleh belajar

especially part jalan2 carik makan

hehe best siot kalau dapat cuti sebulan and then ronda2 satu malaysia

lepak sambil jalan2 carik makan kan

hehe dok kat hotel budget, makan simple2 je

sungguh cool dowh ! haha

korang tengoklah intro dia kat bawah neh

kalau terlepas nengok kat 8TV just click here to watch online !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Jom Cuti-Cuti Malaysia Sambil Menonton “The Hoppers & Ahli Muzik” kat 8TV @ Sunday @ 2200hrs – CHERATING !

  1. hahax
    ya ya
    dah lepas
    memang diorang p cherating
    best bangat
    dan satu lagi bro
    awek cumel pun ade!

    Reply

  2. loque : hehe tu la kan. aku pun tak tahu banyak giler benda boleh buat kat cherating 🙂

    Reply

  3. kita je x nak explore…he3

    Reply

  4. loque : haha tu la pasal kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge