Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 5 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

hehe jangan lupa ok.

ini blog post paling pendek abad ini. haha :mrgreen:

ini adalah entry paling pendek via KNizam Artwerk

jgn lupa menyaksikan Destinasi Bajet at 8TV | Season 2 Episode 5 malam ini

9.30 malam kat 8TV ya !

kalau tak sempat click sini. hehe

siapa pernah buat entry lagi pendek drpd ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Jangan Lupa Menonton Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 5 @ 9.30 Malam Ini ! Hehe

  1. aiseh, me punye entri tak cukup pendek ke bro.. ekeke

    en_me’s last blog post..make it simple, my dear

    Reply

  2. en_me : hehe en_me panjang gak la entry. hehe 🙂

    Reply

  3. hohoh rumah aku xde 8tv la…

    topo’s last blog post..kenapa mereka suka guna nama samaran???

    Reply

  4. topo : hehe boleh tengok online la. tapi dalam kul 11mlm la lepas diaorang upload. hehe 🙄

    Reply

  5. hmm,episod kali ni kt pulau perhentian kan? sy tgk sekerat jalan je td masa dia tangkap sotong.err,pancing sotong. hehe

    p/s – entri ni panjang la. yg aritu lg pendek 😛

    !x0r@’s last blog post..My Familia

    Reply

  6. ixora : takpe boleh tengok online kat sini. hehe :confusedlot:

    Reply

  7. Pingback: kisah julai dan topo... | topotato.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge