Iklan Gong Xi Fa Chai 2010 Oleh TM – “Macam Mana Mak Kenal Ai Lin?”, “Mak Guna FACEBOOK!” Hehe :)

hehe best plak kalau letak iklan chinese new year oleh tm kat sini kan

aku perasan pasal iklan neh masa menjenguk kat blog topotato giler kentang

hahan iklan ni kesinambungan iklan tm masa raya dulu

paling cool sebab ending dengan facebook!

haha sungguh ikut trend semasa kan

seb baik masa depa buat iklan neh belum keluar pasal gmail buzz lagi

kalo tak sure dia akan sebut “mak kenal melalui gbuzz”

syaabbbbbbaazzzzzz tm !

– – – – – –

selamat tahun baru cina buat semua rakyat malaysia !

happy holidays. berhati2 di jalanraya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Iklan Gong Xi Fa Chai 2010 Oleh TM – “Macam Mana Mak Kenal Ai Lin?”, “Mak Guna FACEBOOK!” Hehe :)

  1. hohoho terharu ada kredit link ke blog hijau aku itu. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : mesti la ada link ke blog ko yg giler kentang tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. cool iklan ni..

    mak lagi tu lagi cool sbb ada FB..

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : haha tu la kan. sungguh trendy mak2 sekarang ni kan. hehe 🙂

    Reply

  3. cool seh..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe coolness prevailed neh hehe 🙂

    Reply

  4. Betapa kesannya FACEBOOK hinggakan pengaruhnya dalam IKLAN….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tu la kan. at last ada gak iklan msia yang trendy kan hehe 🙂

    Reply

  5. iklan yang cukup menyentuh jiwa.

    Reply

    KNizam Reply:

    dockula : hehe cool giler kan. best plak iklan kali neh hehe 🙂

    Reply

  6. tengok iklan nie kat blog topo tadi. dah lama tak tengok tv.. asehman.. ketinggalan betol. org pun suka part fb tu.. cool yo. 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : la selamba la x layan tv ek. hehe 🙂

    Reply

  7. ada sapa2 tau x lagu kt iklan ni… sapa nyanyi ngan apa judulnya?

    Reply

    KNizam Reply:

    chinggo : hehe x sure la pulak ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge