Iklan Astro MegaDrama – Lawa Siot Sinematography Iklan Neh !

aku suka dengan iklan neh

bukan sebab astro yang buat ok

sebab angle camera yang cool dan cun

sinematography yang pada aku ada class lah.. hehe

memang best.

mcm ala2 iklan pertonas lah !

hehe sapa2 lah yang buat iklan megadrama neh kan.. hehe

mega ??

nama ko mega ker ?

aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Iklan Astro MegaDrama – Lawa Siot Sinematography Iklan Neh !

  1. huhuhuh… ye ye.. aku ade tengok iklan ni semalam…
    memang clas message die. tabik~

    Kreugerยฎ

    Reply

  2. iklan nie kuar kat astro jer ker atau ada kuar kat TV skali..
    aku dah berzaman tak tgk tv..
    huhu…

    Reply

  3. iklan nie kat astro jer ke atau ada kat tv biasa skali?
    umah aku takde astro..
    huhu…

    Reply

  4. yg mana eck.. yg budak kecik pandai bercerita tu ker…

    Reply

  5. bagus kan?? story line dan sinematografi yg digarap baik…
    almaklum tv berbayar, mustila loaded….
    saya lah MEGA…

    Reply

  6. hehehe.. suka gak iklan nie.. sbb mega tu kacak.. dan macma kuit je budak yang jadi mega tu.. dulu macam tak expect tu iklan tuk mega drama.. bila tgk byk2 kali baru perasan.. kekekek ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. antara best iklan yang aku pnh tgk.. dh tgk byk kali pun masih rasa best..

    Reply

  8. serius best iklan ini…kalah plak iklan2 raya petronas..hehe..

    Reply

  9. best iklan ni mcm petronas

    Reply

  10. 2-3 kali dah tgok iklan ni..mmg best

    Reply

  11. saya pun suka tengok iklan ni… tp, bukan sbb sinematography dia ke apa ke, tp, sebab iklan tu sendiri… hahaha…

    Reply

  12. kreuger : tuh la kan. aku suka la iklan neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. aman : rasanya keluar kat astro dulu kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. aman : kat astro je. ala ko boleh tengok je kat youtube kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. chempaka : yep budak kecik nama mega tuh la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. cekgu : tuh la kan. superb la iklan neh cikgu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. cikja : hehe mcm2 la ko ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. bd : tuh la kan. best gilos la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. dendang : tuh la kan. boleh dapat kancil award for the best iklan 2009 neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. haritz : yep dah mencapai taraf iklan petronas dah kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. kujie : iklan yang best mesti la ramai peminat kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. buzzy : hehe ramai rupanya suka ngan iklan neh eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. test bleh ke x komen.. he he.. best iklan tu..:)

    Reply

  24. apiez : hehe masuk spam la tadi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. haha..iklan yg best… ๐Ÿ™‚
    ni 1st time tgk, maklumlah, rumah xde astro…hehe

    Reply

  26. xpaham.. apekah mega drama? โ—

    Reply

  27. haah bro..nmpk mantap siot

    Reply

  28. suka juga dengan iklan ni nakยฒ lagi tang hantu tu… ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  29. aku pun suka iklan ni…kreatif sangat

    Reply

  30. Tak pernah pun tgk iklan ni, mega drama channel berapa tu ye?
    Tapi memang cantik lah iklan.

    Reply

  31. spatt : hehe best giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  32. adila : rancangan2 kat astro ye. channel je sebenarnya. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  33. xposhop : tuh la kan. best siot iklan neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  34. suealeen : yep horror gak pasal hantu tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  35. kita : hhe ramai yang memuji iklan neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  36. luvleey : alamak x hengat la channel nyer. cuba check kat end of the vid ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  37. waaa.. bestnyer iklan ni… rumah tade tv.. lama tak tgk iklan..hehhehehe..kesian

    Reply

  38. kui : hehe kesiannyer dia ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge