Ikan Siakap Senohong Gelama Ikan Duri, Perahan Limau Nipis, Ikan Bilis Goreng Rangup & Potongan Halus Cili Padi Hijau Malaya – Memang Membangkit Selera La Kan

Live Update: 20 May ’10, 8.18am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhhhh ni adalah masakan paling simple aku pernah masak
maggi pun x sesimple ni ok
mmg terbaek terutama lepas ko dah perah limau nipis atas ikan yg panas
tuh
mng boleh bertambah nasi lah wa cakap lu
ni mcm ala penambah selera la kan
pehal la plak cili hijau tuh x berapa nak pedas bila sampai islamabad
eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Ikan Siakap Senohong Gelama Ikan Duri, Perahan Limau Nipis, Ikan Bilis Goreng Rangup & Potongan Halus Cili Padi Hijau Malaya – Memang Membangkit Selera La Kan

  1. wow hebat beb! sodappp

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha mmg pun. siap bertambah nasi la masa ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Sedap gila.. haha lapar lak rasanya

    Reply

    KNizam Reply:

    syahfrizal : mmg sedap. makan plak panas2 kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Nampak gayanya boleh try resepi nie . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kalau recipe ni pun x tahu, x tahu la nak ckp apa hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. terima kasih singgah di blog saya. n terima kasih bagi resepi ni… nanti nak cuba untuk suami saya. tapi dia x suka pedas pulak.

    hati2 di rantau org. byk2 berdoa, dan baca surah al insyirah. dan doakan saya juga. doa musafir ALLAH maqbulkan… =)

    Reply

    KNizam Reply:

    amni : aisey x suka pedas la plak ek hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. pergghhh mmg tgh lapar ni..
    nak gi makan jap hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : haha makan jangan tak makan ok hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. wahh..banyaknyer ikan letak..siakapa, gelama sumer ada..caya la..heheheh

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : gelama je la sebenarnya. ni sah2 x kenal gelama kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. saya makan sorg lahhh.. haha <–gelak kijam

    Reply

    KNizam Reply:

    amni : perghhhhh siap gelak2 lagi ek hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. perghhhhh~ aku kagum,…
    aku kagum dgn tajuk post hang yang panjang lebor. ngueh3x.
    oh ya, lunch tadi aku dah try buat lauk hang ni-kencang mkn panas2!

    Reply

    KNizam Reply:

    othman : hehe bukan susah pun nak buat tajuk panjang2 cenggitu ok hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ai perli nampak, yelah org pandai masak . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha confirm x reti ek haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. haha dah makan pun
    layan ikan kukus lagi

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : whoa ikan steam gitu ek hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. alamak..ye ke..kantoi..hehehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : muhahahaahah hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. reti oooo, dah cuba pun.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge