Greenwood Yang Tak Berubah

Live Update: 11 Dec ’09, 7.25am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Semalam aku sempat singgah ke 7 11 greenwood
Saja je nak visit area rumah lama dulu kan
Dulu masa dok kat taman koperasi polis mmg selalu la singgah ke greenwood neh
Ingat lagi akan bus stand depan kedai neh
Dulu memang selalu kena tunggu bas 244 kat sini nak balik rumah
Dulu area sini x crowded, sekarang mmg x payah cakap la kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Greenwood Yang Tak Berubah

  1. Ohh… tempat permainan aku juga… hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe ramai la plak yg dok sini eh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.