Full Schedule MASUM Hockey League 2009

x tahu plak aku ada masum hockey league 2009 neh

kalau free bolehlah pergi tengok kot

dah lama tak tengok full time match hockey yang best kan. hehe

click here to download the schedule

season ended somewhere april.

so tinggal sebulan je lagi neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Full Schedule MASUM Hockey League 2009

  1. sedap tu tgk game hoki! IIUM Mustangs plg best!

    Reply

    KNizam Reply:

    bad : hehe ko main untuk iium ke eh ?

    Reply

    bad Reply:

    xdek ah.. suport jep. haha..

    Reply

    KNizam Reply:

    bad : owh ok la tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. olak..olak..olak…

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe olak dulu power kan. hehe 🙂

    Reply

    twenty-six Reply:

    jersey olak masih tersimpan dalam almari pakaian lama aku..:P

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe siap simpan lagi tu ko eh. eheh 🙂

    Reply

  3. lamanye x men hoki.. last pn masa form 3, time aku gi pemilihan utk wakil sekolah.. last2 sekolah x antar team pn sbb gap tournament ngan exam dekat sgt..

    Reply

    KNizam Reply:

    bd : hehe ko pun main hoki gak dulu2 eh. cool 🙂

    Reply

  4. hokeyyyyyyyyy.. (hoki)
    dah lama tak main

    U aku tak hantar rasanya..

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : la ramai rupanya blogger yang main hoki eh. cool 🙂

    Reply

  5. hoho ade beberapa match je lagi.. kalau dtg stadium hoki UTeM tu calling2 la aku.. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : aku mungkin tengok yang kat klang valley je la. wahhhhd alam utem ada picth ek. cool giler. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge