EURO 2008 – Grand Finale : GERMANY (0) vs SPAIN (1)

hehe akhirnya spain menang jugak !

cayalah spaniards ! haha seb baik tak sempat ke xtra time or worst, penalty

kalo tak jawabnyer aku mc lah pagi neh

aku tak expect si torres yang akan score. ingatkan pepe ke. raul ke. hehe

respect la sama spain ! walaupun takde david villa, diaorang boleh main ngan cool

hehe aku tak rasa diaorang favourite masa mula2 dulu

lagi2 bila diaorang masuk euro 2008 without raul gonzalez. hehe 🙂

ni la faktor kejayaan spain. dia ada keeper yang terer giler

aku rasa kalau amik penalty yang 50-50 pun si iker casillas neh akan save punya

hehe ni memang kemunck karier mamat neh.

aku rasa dia dah boleh bersara dah.

ke dia nak tunggu world cup 2010 ? haha kat africa kan. hehe 🙂

tapi camner nak mc coz ada a few meetings yang penting giler pagi/petang

sure ngantuk la jawabnyer aku pagi neh kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “EURO 2008 – Grand Finale : GERMANY (0) vs SPAIN (1)

  1. kan aku dah kata…spain musti menang..

    chots last blog post..“Jangan Main Belakang”

    Reply

  2. tahniah to span… hasta la vista haha

    kawaii_desus last blog post..Oh mai darling…

    Reply

  3. chot : haha aku pun suka spain menang. aku ingat sampai penalty. hehe 🙂

    kawaii : bukan span ok. ini spain. haha 🙂

    Reply

  4. okla tu spain menang …lama dah tak menang

    zamzs last blog post..Cuci Mata di Malam Hari…

    Reply

  5. zamz : haha puas hati! hehe 🙂

    Reply

  6. yelah yelah typo laaaa

    kawaii_desus last blog post..Oh mai darling…

    Reply

  7. kawaii : haha tahu takpe. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge