Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

haha hari tuh aku blog pasal destinasi bajet season 2 neh kan 😀

saja je bagi teaser sket masa tuh.

sekarang barulah rasanyer nak buat proper blog entry 😎

sapa2 nak tengok youtube ada kat bawah neh 😀

quality kureng la sket ya. tapi apa nak buat kan, janji ada. hehe

enjoy !

so amacam ? best tak destinasi bajet season 2 kali neh ?

bagi aku memang puas hati la tengok show neh. sebab memang sempoi beb ! 😉

memang cool adjer ! dengan rm300 korang boleh pergi jalan2 cuti2 malaysia ke taiping tuh ! ➡

murah beb ! haha sapa tak nak kan ❗

tengokkan tempat dengan makanan yang Qi amik. memang banyak la kan 👿

memang puas hati lah. aku pun nak backpack camtu ke taiping gak la. haha :kiss:

cuma aku terperasan yang apsal la si Qi neh tak pergi ke taman tasik taiping kan. hehe bagi aku kalau sapa2 yang visit taiping mesti wajiblah pergi ke taman tasik taiping. ala bukannya jauh pun. sebelah zoo tuh adjer. hehe mungkin sebab Qi pergi zoo waktu malam tuh yang dia tak perasan taman tasik taiping yang ada pokok yang daunnya mencecah ke gigi air tasik kan. hehe :mrgreen:

yes! dah ada embedded vid kat 8tv ! barulah cool Qi !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Destinasi Bajet @ 8TV | Season 2 Episode 2 – TAIPING !

  1. wah..ade embedded vid..bagus2…tak payah saya risau lepas ni…sbb nk kene gi course..berbulan2 lamanya
    so..whenever pree, bley usha kat blog anda…trimas2

    aa la kan…baru sy perasan…dia tak pegi tmn tasik tepeng..erm…fav spot kt tepeng..mungkin sebab dia nak lain skit kot..lgpun kat tasik tu piknik dgn org dating je kan…hahahahhaa

    luna’s last blog post..Destinasi Bajet

    Reply

  2. luna : tu la yg best tuh. tabik spring pada 8TV. weeeheeeeee :up:

    Reply

  3. bestttttttttttttttttttttttt

    Reply

  4. amirul : yep best giler ah 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge