Coldplay – Lost (Acoustic Feat. Jay-Z) / Viva La Vida (Live @ 51st Annual Grammy Awards 2009)

cam biasa. x sempat aku tengok grammy awards 2009 pagi tadi

terleka melantak mee banjir udang mak teh, kuala sepetang. hehe

as expected. coldplay sure lah menang.

powerful performance siot !

aku daripada dulu suka dengan style acoustic

kat bawah neh masa coldplay menang kat grammy awards 2009

cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Coldplay – Lost (Acoustic Feat. Jay-Z) / Viva La Vida (Live @ 51st Annual Grammy Awards 2009)

  1. emm tajuk dia lagu mula2 tu lost? kan?

    Reply

  2. tmu : ya betul tajuk lagu no 1 lost. hehe 🙂

    Reply

  3. salam bro nizam. huhuhu rase feel lain sket
    mase sampai kat blog ni tadi… kekeke, background
    ada sikit lain ek~

    ***aku mintak ampon mintak
    maap… aku cume sempat menjadi
    silence reader kat blog ni tanpa meninggalkan
    sebarang komen. maklumla aku sebok menyiapkan
    projek. alhamdulillah. sekarang ni dah sampai
    ke final step. lagi pon hari ni boss tadak…
    hahaha… sukenye aku.

    P/S:- hari ni aku nak buat rekod membuat komen
    untuk semua link yang ade kat blog aku
    start dari A-Z.

    Salam ceria dari aku untuk mu sekeluarga~
    AzmanIshak.Com

    Reply

  4. kreuger : hehe biasalah aku suka tukar2 theme kan. hehe 🙂

    Reply

  5. pcu : hehe lagu yg cool kan 🙂

    Reply

  6. There will be a Coldplay concert at Singapore Indoor Stadium this 23rd March 09. A show not to be miss…
    *pernah tengok diaorg performed di Singapore in 2006. Mantap!!

    Reply

    KNizam Reply:

    budgetcouple : hehe mcm ada something je masa tuh. aisey rugilah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge