Chocolate Banana, Chicken Curry Puff & Tomyam Cornish at Secret Recipe Ampang ! Hehe :)

heheh acara makan2 kembali lagi dowh

kali neh kita pergi secret recipe la plak ya

korang click je lah kat gambar2 neh kalau nak tau cerita details ya

tak mo order tomyam kung or iced lemon tea sebab kali neh kita nak tapau je la

hehe kali neh aku beli chocolate banana lah !

ada sekali chicken curry puff and then ada plak tomyam cornish

hehe memang best giler dowh puff ngan cornish neh

memang best sebab pedas, panas dan cukup rasanya. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Chocolate Banana, Chicken Curry Puff & Tomyam Cornish at Secret Recipe Ampang ! Hehe :)

  1. :XO: terliurrnya tengok….. 😈

    lut’s last blog post..Free money from bux.to

    Reply

  2. adeh adeh… sedapnya… mmmm exchange link jom.. 😀

    Adry’s last blog post..Tawau Bloggers … in support of our local artist…

    Reply

  3. Bukak lagi rupanya Secret Recipe tu, a few times @pp lalu asyik tutup je, ingat dah bungkus… looks like SR AP will be in my mkn2 list. App Just had ribs at Tony roma’s di pavillion tadi..Makanan ok, servis totally OUT!

    @k@kPOKPEK’s last blog post..CASHMERE MAFIA makes its debut in Malaysia tonight @ NTV7

    Reply

  4. lut : hehe terliur kena jengah secret recipe tuh. hehe 🙄

    Reply

  5. adry : hehe mmg sedap giler dowh. haha 🙄

    Reply

  6. app : hehe hehe kat pavilion kena pegi food republic yg besar giler pinggan dia. hehe 🙄

    Reply

  7. penah makan chocolate banana tu. mmg sedap gile la.. cuma saya buang pisang tu sbb tak suka la. mcm spoil je rasa kek tu. huhu

    Reply

  8. Selalu beli kek je kt Secret Recipe tu! Yang lain blm penah try lagi! 😀

    Reply

  9. ixora : hehe kalau dah buang banana tak jadik kek la kan. hehe 🙄

    Reply

  10. myza : hehe best gak cubalah tomyam khung yang pedas giler. hehe 😥

    Reply

  11. Pingback: negaraku.net

  12. saya suka brownies di secret recipe!!! 👿

    AyUmi’s last blog post..stuff from fairyland.

    Reply

  13. adoi.. byk sgt la gambar2 makanan kali ni..
    makin lapar plak..
    bila nk balik opis ni..

    myadlan’s last blog post..Lost my wallet again

    Reply

  14. ayumi : hehe brownie panas dengan ice cream vanilla mmgbest giler. haha 🙄

    Reply

  15. myadlan : hehe lapar kenalah pergi ke kedai makan. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge