Cayalah! Hari Ini Ada Special Google Doodle Kemerdekaan Malaysia Ke-52 !

hehe tak perasan plak aku tadi ada google doodle merdeka ke-52

siap ada lambang gasing lagi

hehe ni kali ke-2 google doodle pasal malaysia kan

hehe siapalah yang design ni kan?

click kat sini nak tahu pasal kemerdekaan malaysia ya 🙂

memang respect lah !

last sekali ada doodle masa kemerdekaan ke-50 dulu dengan lambang wau bulan

memang best la hari neh

baru je semalam aku tweet pasal kan ke best kalau ada google doodle kemerdekaan malaysia 2009 ni

hehe seklai hari neh tup tap tatiba ada plak doodle special neh kan. ehe 🙂

yang kat bawah neh google doodle masa kita merdeka ke-50 tahun dulu

memang cool la siapa yang design kan

i like !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Cayalah! Hari Ini Ada Special Google Doodle Kemerdekaan Malaysia Ke-52 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.