Butterfingers Sesi Istana Budaya 2009 !

check out this poster (click for bigger image)

be there !

click at their official website or here

butter late than never !

quote from their blog

Salam,

Kami akan mengumumkan satu berita tergempar kepada
semua
yang telah menyokong Butterfingers selama 12
tahun.

Butterfingers
akan mengadakan persembahan selama dua
hari berturut-turut (4 sets
berbeza) di Istana Budaya pada 17hb &
18hb Januari 2009. Persembahan
ini akan mempersembahkan ahli-ahli
Butterfingers yang lengkap (Loque, Emmett,
Kadak & Loko) untuk kali
terakhir pada tahun 2009, sebelum Emmett sekeluarga
berangkat ke Canada atas
urusan kerja pada pertengahan tahun ini dan Loque juga
akan berangkat semula
ke Boston untuk kembali bertapa pada akhir bulan ini.
(Beliau hanya akan
KEMBALI ke Malaysia pada akhir tahun ini).

Tempat adalah terhad
kepada 300 tempat untuk setiap set dan Istana
Budaya juga telah mengenakan
kod pakaian kepada para hadirin.
Persembahan
ini tertakluk kepada
“siapa-cepat-dia-dapat”. Tiada tempahan atau pun
guestlists.

Untuk informasi lanjut, sila layari Butterfingers’
Facebook
Fan Page, Facebook Group dan juga website ini.

Sekian
Terima
Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Butterfingers Sesi Istana Budaya 2009 !

  1. wah..menarik nih….minat gak butterfingers nih..tiket pon leh tahan harganya..jom gi ramai2..

    Reply

  2. Wow… mcm best jerk… ๐Ÿ˜›

    Reply

  3. :up: Butterfinggers unik. ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. wow… ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  5. dah lama tak layan butterfingers. teringat zaman muda ketika gila jamming. lagu mereka antara lagu yang sentiasa dimainkan ketika itu.

    apa pun harap mereka terus berjuang atas apa yang mereka jaungkan. derang pernah tidur di rumah sewa aku ketika di Taman Pelangi JB hehe.

    Reply

  6. Lama tak tgk butterfinger perform. Mesti best ni.

    Reply

  7. waaa…sokong senior ke??
    awat salji ko ni cam tak bermaya je…lesu cam 10 hari tak makan…

    Reply

  8. bak kata os, die pun study kat MCKK @ murid cerdik kuala kangsar.
    hehe. ape pun akoo xleh trn kl masa tue. uwaaa!

    Reply

  9. web diorang perlukan sentuhan blogger yang biasa membuat blog. baru lah menyengat. ini. hampes.. hehe.

    Reply

  10. hehe..aku tak pernah lagi gi live show..huhu ๐Ÿ˜

    Reply

  11. dendang : tuh la kan. dah la buat kat istana budaya. sure best gilos ! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. onggon : hehe pergi jangan tak pergi. aku ada camping la plak weekend depan ngan bebudak hoki. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. top100 : yep butterworth pushful kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. adry : hehe nanti diaorang sampai la ke tawau nun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. megat : hehe dok kat pelangi eh. dulu2 aku selalu main bowling kat pelangi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. chuck : yep live style unplugged lagi. sure best kan. eheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. selinap: hehe kena bayar la. kat ib tuh ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. cekgu : hehe bukan senior la. ada 2 orang batch aku kat dalam butterfingers neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. wt : hehe sedih la kalo camtuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. affuan : tuh la kan. aku check gambar ok. contents je la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. aman : la ini la masanya nak tengok live show. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. Pingback: The Butterfingers kembali | Technology and information news at inertz.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge