Breaking News – Krisis Di Mesir Dah Makin Meruncing, Doakan Rakyat Malaysia Selamat Keluar Dari Mesir Ya !

masa revolusi tunisia menumbangkan ben ali, aku x sangka revolusi akan merebak ke mesir

kini mesir dah cukop kucar kacir, sila tengok al jazeera, cnn dan bbc ya

kali ni mmg lagi parah sebab di mesir mmg ramai rakyat malaysia, termasuklah cousin aku kat sana

sama2lah kita berdoa agar rakyat malaysia dapat keluar dari bumi bergolak mesir ketika ini

sila click di sini untuk updates melalui facebook selamatkan pelajar & rakyat malaysia di mesir

atau sini untuk ke blog tak rasmi krisis mesir, nasib pelajar kita

atau boleh juga check global medic network facebook

terima kasih kepada ariff di moscow & juga jomphp for blogpost berkenaan situasi di mesir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Breaking News – Krisis Di Mesir Dah Makin Meruncing, Doakan Rakyat Malaysia Selamat Keluar Dari Mesir Ya !

  1. haah..aku pun sama..adik aku ada dekat Mesir…xtau nak buat camner???xtau nak contack adik aku nie camner..selalu gna f/book atau mail yahoo jer..dah internent kena block..payah nie..parent dekat kg pun dah start risau dengan keadaaan disana..coz berita akhir2 ini selalu menceritakan keganasan disana..:)) hope semuanya rakyat Malaysia disana selamat!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge