Breakfast Nasi Lemak, Roti Bakar & Telur Separuh Masak kat Nasi Lemak Adik, Suria KLCC ! Hehe :)

dah lama tak buat edition jalan2 carik makan kan

hehe. kali ni kita tengok session breakfast plak.

siapa tak suka breakfast kan. kat malaysia neh mmg banyak tempat makan masa breakfast. banyak giler choices nak breakfast. ikut selera masing2 adjer kan.

aku sempat singgah ke food court suria klcc nak breakfast hari tuh

memang best makanan2 kat sini

banyak variety. harga to sah cakap lah kan.

ala standard cafe je lah ! takde lah mahal giler standard fine dining kan. hehe

so kitaorang belasah nasi lemak adik


and then tambah plak ngan roti bakar yang dibakar masa tuh jugak

padan plak dengan telur separuh masak. letak kicap dengan lada sulah sket

perghhhhh syurga dunia beb ! memang heaven giler masa tuh.

haha kenyang giler plak. camner nak berjalan ke aquaria klcc lepas ni ek ?

haha jemputlah ke food court klcc lepas neh pekena breakfast

korang ada ke tempat favourite untuk dikongsi bersama pasal makanan masa breakfast or tempat2 makan menarik masa breakfast.

ya aku tahu ! ada yang suggest nasi lemak tang ling. dah. aku dah pegi. memang heaven gak lah. lepas penat2 bakar kalori jogging kat tasik perdana, bolehlah tambah kalori balik ngan nasi lemak tang ling.

eh apa aku merepek pasal nasi lemak tang ling neh.

ni entry pasal nasi lemak adik suria klcc lah !

haha 🙂

okeylah dah nama pun nasi lemak adik, mestilah ada adik yang menyibuk tengok kitaorang makan masa pagi2 buta tuh kan. cayalah adik ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Breakfast Nasi Lemak, Roti Bakar & Telur Separuh Masak kat Nasi Lemak Adik, Suria KLCC ! Hehe :)

  1. haha…lawak la ko bro…:P
    bes betul jln2 cari mkn ni ek…

    amoi’s last blog post..Online @ my room…on my bed…hehe

    Reply

  2. amoi : hehe jalan2 carik makan mmglah best dowh. hehe 🙂

    Reply

  3. Nampaknya harga lada putih jatuh dalam pasaran saham agaknye… Ko letak banyak sangat lada putih!!!

    Jerry’s last blog post..Streamyx… makes me want to SCREAM!

    Reply

  4. jerry : haha terbatuk2 ngan terbersin aku masa nak kacau telur tuh. haha 🙂

    Reply

  5. dah turun klcc xcontact aku..

    chot’s last blog post..Sheila dan AC

    Reply

  6. chot : hehe tak sempat chot. busy n rushing giler lepas bfast heavy tuh. haha 🙂

    Reply

  7. Pingback: Apakah Itu Blog? | SembangKomputer.Com

  8. best la knizam..jalan2 carik makan dan jalan2 gi melancong je..jgn jalan2 carik penyakit sdh la yer..hehehe

    kooreen79’s last blog post..Teknik Menarik Pelawat Ke Blog Anda

    Reply

  9. koreen79 : hehe jalan2 memanglah sentiasa best kan. haha 🙂

    Reply

  10. Pingback: Mari belajar buat Blog « Alam Maya - Kehidupan tanpa sempadan

  11. best bangat

    Reply

    KNizam Reply:

    mrbeen : hehe thanks 🙂

    Reply

  12. sayapun suka makan nasik goreng paprik xx….
    best bangat @ saya suka blog ni .

    Reply

    KNizam Reply:

    mrbeen : wahhh best la paprik. hehe 🙂

    Reply

  13. jerry,aku rase lori lada putih terbaliklah hehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    kakchik : hah? jerry ?

    Reply

  14. Pingback: MyAds4Bucks » Blog Archive » blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge