blogging from plenary hall klcc

giler ramai manusia kat conference kali neh. hehehehehe hall pun cun. ๐Ÿ™‚

korang tengok la kat bawah neh. ada lar dalam 2000++ manusia kat sini. hehehehe


deputy finance minister 1 yang officiate pagi tadi. siap bergong2 3x. heheheeh ๐Ÿ™‚

wireless connection memang mahal rm20 per hour. apsal la klcc tak bagi free wireless connection je kan. or at least pakai la hotspot (sebab aku dah ada! hehehehe). patutnya convention centre neh bagi free jer. or masukkan dalam conference fee je. kan senang utk yang selalu nak online cam aku. all in all session pagi tadi mmg over run la. last2 lunch kul 2pm gaks. ahaks ๐Ÿ™‚

kat conference kali neh laptop aku memang betul dok kat atas lap aku. hahhahhha takde meja pun nak meletak laptop hp pavilion aku neh. hampeh je kan. hahahhhaha dah la over run. time management out la coference kali neh ๐Ÿ™‚

kat exhibition hall ada game soduko ngan bingo la plaks. ahaks ๐Ÿ™‚

kat bawah neh screen yang korang akan nampak kalau berwireless kat klcc neh

mula2 aku check ada wireless kat sini. and then nama connection dia “guest”. so aku tetamu la kat sini. hengatkan free la. sekali bila bukak firefox keluar plak screen nak kena log in. amende la kan




kalau dalam plenary hall ada 1 available wireless connection, sekali bila aku naik level 3 (nak charge laptop) dapat banyak la plak wireless connections kat sini. sampai ke prince hotel nyer wireless connection pun boleh dapat dowh! hehehehehehehehe ๐Ÿ™‚

neh ha receipt yg aku dapat masa beli wireless tadi. hehehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “blogging from plenary hall klcc

  1. sekali kau punya updet daaaaa ….

    aku ingatkan aku sesat masuk blog mana tadi

    bila NAC abis ?

    Reply

  2. Hohoho, mahal nak mampus. Dalam tu coverage broadband ok tak?

    Hummm, Anjung warisan masih ada….

    Reply

  3. jeff : hahahahha kan aku selalu buat title blogging kat mana2 aku pergi…

    nac 2007 ni 2 hari jer. rabu masuk opis balik. heheheh ๐Ÿ™‚

    dr ubie : mmg mahal la. tapi seb baik laju la jugak. patut bagi la free je kan. hehehe ๐Ÿ™‚

    oh nak pegi la nanti anjung warisan tuh. nostalgia tuh. eheheheheheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. i jam = rm 20 wow.. wtf??

    Reply

  5. edwin : yep mahal giler kan. hampes la all this capitalist. hahahahha ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. NAC 2 hari je
    isnin dgn selasa

    ari ni bos2 masuk opis..
    boring sungguh!!

    Reply

  7. nurnana : yep 2 hari je la. semalam ada adibah noor masa lunch. hehehhehe

    Reply

  8. oo..seminar2 lain selalu nya makan je..
    selalu nya, masa saya gi, waktu lunch adalah waktu balik..
    hehe…

    maleh nk g conference..

    Reply

  9. nurnana : hehehhe bagus la dia buat show masa lunch. last year masa dinner. malas betul nak pegi malam2 tuh. hahahahaha ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge