blogging from plenary hall klcc

giler ramai manusia kat conference kali neh. hehehehehe hall pun cun. 🙂

korang tengok la kat bawah neh. ada lar dalam 2000++ manusia kat sini. hehehehe


deputy finance minister 1 yang officiate pagi tadi. siap bergong2 3x. heheheeh 🙂

wireless connection memang mahal rm20 per hour. apsal la klcc tak bagi free wireless connection je kan. or at least pakai la hotspot (sebab aku dah ada! hehehehe). patutnya convention centre neh bagi free jer. or masukkan dalam conference fee je. kan senang utk yang selalu nak online cam aku. all in all session pagi tadi mmg over run la. last2 lunch kul 2pm gaks. ahaks 🙂

kat conference kali neh laptop aku memang betul dok kat atas lap aku. hahhahhha takde meja pun nak meletak laptop hp pavilion aku neh. hampeh je kan. hahahhhaha dah la over run. time management out la coference kali neh 🙂

kat exhibition hall ada game soduko ngan bingo la plaks. ahaks 🙂

kat bawah neh screen yang korang akan nampak kalau berwireless kat klcc neh

mula2 aku check ada wireless kat sini. and then nama connection dia “guest”. so aku tetamu la kat sini. hengatkan free la. sekali bila bukak firefox keluar plak screen nak kena log in. amende la kan




kalau dalam plenary hall ada 1 available wireless connection, sekali bila aku naik level 3 (nak charge laptop) dapat banyak la plak wireless connections kat sini. sampai ke prince hotel nyer wireless connection pun boleh dapat dowh! hehehehehehehehe 🙂

neh ha receipt yg aku dapat masa beli wireless tadi. hehehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “blogging from plenary hall klcc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.