Blog Review : Hasrimy.com – “Good Morning Designers” & Lawa Siot Website Dia Ni OK !

perghhhh tadi aku terserempak, eh terbloghopped dengan blog neh

hasrimy dot com

lawa sehhhhh blog dia neh

mmg designer bertailiah la kan. haha

cara dia set up blog dia or website dia neh pun lain drpd yang lain ok

kena scroll ke kanan, tak perlu nak click sana click sini or scroll ke bawah pun

mmg ada kelainan la kan. hehe ๐Ÿ™‚

ko check plak portfolio dia mmg hebat2

lawa sehhhhhh design dia.

bila la aku nak mencapai design2 tahap dewa neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Blog Review : Hasrimy.com – “Good Morning Designers” & Lawa Siot Website Dia Ni OK !

  1. hebat

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe tuh la kan. cantik gilos la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Memang hebat tak dpt dinafikan..
    Tapi jadi la diri sendirikan.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe mmg la kena jadi diri sendiri. tapi still nak hebat gak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. harga murah naklah saya beli……..

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe nak murah kena la design sendiri kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. haah!!
    best!!

    Reply

    KNizam Reply:

    axim : raya neh ko standby kat gelugor tu ke eh ? hehe selamat raya ! ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. kdg2 simple is better..
    tak kisah laa…
    taste masing2kan??

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe simple la tuh kan. aku suka giler ah design font2 dia yg cool tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Mmg smart.

    Reply

    KNizam Reply:

    eriyza : hehe smart gilos kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hi.

    thanks sebab bagi compliment and terbloghopping dekat hasrimy.com.

    setakat ini, hasrimy.com adalah website dan bukan blog. maybe akan ada blog in the near future.

    hasrimy himself adalah professional web designer. sape2 nak buat web atau apa2 yang melibatkan creative design, boleh lah contact him. byw, i am his copywriter. ayat2 dalam website dia tu, sayalah yang buat. he.

    ehh. saya akan inform hasrimy to visit your blog ni ye. he.

    btw, ur blog is soo cool. clean and sleek. ๐Ÿ™‚ kudos!

    Reply

    KNizam Reply:

    tumbler biru : perhhhh hebat la ko. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. salam..

    knizam,, tak rugi sy lawat blog anda…entry yg menarik. mak aii..giler la website hasrimy.com nih..SO ALIVE!

    Reply

    KNizam Reply:

    syukran : hehe font2 dia biasa2 je tapi menarik la setting website dia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. yang hebat hasrimy.com. bukan aku pun. aku buat keje sikit2 je. hoho. salam kenal ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    tumbler : hehe ko kan ada share gak dalam website tuh. kira power gak la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Terima kasih kepada Knizam dan yg lain2 atas penghargaan anda kepada laman web saya. untuk sampai ke tahap ini, dah bermacam2 cabaran yg saya tempuhi dan matlamat saya dan geng2 saya – ialah untuk menaikkan taraf laman web di negara kita setaraf dgn laman web antarabangsa.

    Thanks

    Reply

    KNizam Reply:

    hasrimy : hehe sama2 just suka2 nak review blog/website tempatan yang famous dan best. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.