Blog Review : Cartoonrama Blog Sempoi Oleh Alif Firdaus

ni satu lagi blog review

hehe neh kali ke-2 rasanya aku buat review blog2 orang lain

blog kali neh aku suka sebab owner dia pandai lukis kartun

mcm2 kartun yang cool ada dalam blog neh

theme pun simple je

aku dah lama nak buat theme camni. cuma x jumpa je

hehe sapa2 nak buat theme cool mcm neh ?

– – – – –

terbaru owner dia pergi ke pulau pangkor

aisey teringat percutian aku ke pangkor island 2007 dulu.

best wooooooooo

kalau korang check youtube cartoonrama tuh ada sotong kurita

aku pun pelik boleh jumpa sotong kurita

aku dulu x pernah jumpa pun. hehe

so silalah lawat ke cartoonrama ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Blog Review : Cartoonrama Blog Sempoi Oleh Alif Firdaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.