Blog Review : Cartoonrama Blog Sempoi Oleh Alif Firdaus

ni satu lagi blog review

hehe neh kali ke-2 rasanya aku buat review blog2 orang lain

blog kali neh aku suka sebab owner dia pandai lukis kartun

mcm2 kartun yang cool ada dalam blog neh

theme pun simple je

aku dah lama nak buat theme camni. cuma x jumpa je

hehe sapa2 nak buat theme cool mcm neh ?

– – – – –

terbaru owner dia pergi ke pulau pangkor

aisey teringat percutian aku ke pangkor island 2007 dulu.

best wooooooooo

kalau korang check youtube cartoonrama tuh ada sotong kurita

aku pun pelik boleh jumpa sotong kurita

aku dulu x pernah jumpa pun. hehe

so silalah lawat ke cartoonrama ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Blog Review : Cartoonrama Blog Sempoi Oleh Alif Firdaus

  1. Wah jadi reviewer nampaknya..
    Tapi memang aku penah singgah blog ni..
    Memang best katun dia

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe mmg best la blog dia. sentiasa fresh dengan kartun2 terbaru. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Saffa pun baru jumpa blog dye lepas usha yoyooh blogger awards ๐Ÿ˜‰

    sempoi! suka giler usha blog dye.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : cool kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    saffa Reply:

    Yup. Tapi yang Saffa paling suka.. vlog3 dye..

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : hehe vlog power gak. lagu vlog memang cool. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk…..

    cintaku beralih arah ………

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe banyak la blog yang best kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. cute kan . . . . satu kagi blog, akan aku layariiiiiiiiiiiii

    Reply

    moxs Reply:

    kan!

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe cartoon dia mmg cool giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Wah! Terima kasih, bro. Knizam. Tidak sangka ada orang mahu review blog saya. Terharu ni….

    Reply

    KNizam Reply:

    alif : hehe keep on blogging ok. hehe vlog ko mmg cool gielr ah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. TErima kasih sekalai lagi. TABIK!

    Reply

    moxs Reply:

    x pasal2 aku pon dgn rela hearty mengregisterkan dirik aku ke yutube dan mengsabskraib kan diri ke vblog vblog korang ….

    ~adehh~
    sabskraiber ke 200++ ade adiah x alif?

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe at least dah ada akaun kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    alif : hehe sekalulah2 buat vlog lagi ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge