Baru Je Rasa Nak Naik Train ke Lahore

Hehe hari tuh mmg aku terfikir nak naik train ke lahore
Aku dengar train dia proper la jugak kan sebab ada coach utk sleep semuanya
Sekali ada accident la plak involve train ke lahore neh
Nampaknya cancel la kan, better naik flight la kan
Kalau nak naik flight ke lahore neh amik masa dalam 1 jam adjer sebenarnya
Ada banyak tempat yg aku plan nak pergi kat lahore sebenarnya
Tengok la nanti mcm mana kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge