Aku Terbeli Buku-Buku Lagi Lah ! Haha – Lonely Planet Travel Guides, “Mencari Jalan Pulang” & Digital Camera Magazine !

haha kali neh aku terbeli buku2 dan majalah lagi la

lepas lunch kat little penang cafe tadi aku terus masuk ke kinokuniya klcc

hehe cam biasa mula2 tuh akan belek2 dulu magazines

pastu akan teramik plak magazine kan. seb baik amik satu mag adjer

then browsing via latest books plak. aku nampak ada satu buku yang menarik la

kassim ahmad punya buku.

mamat neh memang famous dengan anti-hadis dulu kan

so sekarang dia dah buat buku balik.

kena baca neh. hehe

pastu macam biasa nak memuaskan hati jalan2 cuti2 malaysia kan

so aku browse la books pasal travel. hehe

sekali terbeli 2 buku lonely planet travel guides

haha kali neh aku nak plan bercuti2 ke borneo plak la.

baru la happening kan

actually aku pernah dok kat kota kinabalu sabah 5 tahun wo

to be exact kat kepayan, sabah. hehe tapi aku tak sempat la nak jalan2

sebab masa tuh aku study. mana la ada duit nak jalan2 kan, hehe

so sekarnag dah kerja aku kenalah pergi jalan2 kat sabah or borneo kan

aku pun belum pernah sampai ke kuching lagi pun

hehe amacam mesti seronok nak jalan2 ke borneo kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Aku Terbeli Buku-Buku Lagi Lah ! Haha – Lonely Planet Travel Guides, “Mencari Jalan Pulang” & Digital Camera Magazine !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Pingback: lonely planet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.