Aku Terbeli Buku-Buku Lagi Lah ! Haha – Lonely Planet Travel Guides, “Mencari Jalan Pulang” & Digital Camera Magazine !

haha kali neh aku terbeli buku2 dan majalah lagi la

lepas lunch kat little penang cafe tadi aku terus masuk ke kinokuniya klcc

hehe cam biasa mula2 tuh akan belek2 dulu magazines

pastu akan teramik plak magazine kan. seb baik amik satu mag adjer

then browsing via latest books plak. aku nampak ada satu buku yang menarik la

kassim ahmad punya buku.

mamat neh memang famous dengan anti-hadis dulu kan

so sekarang dia dah buat buku balik.

kena baca neh. hehe

pastu macam biasa nak memuaskan hati jalan2 cuti2 malaysia kan

so aku browse la books pasal travel. hehe

sekali terbeli 2 buku lonely planet travel guides

haha kali neh aku nak plan bercuti2 ke borneo plak la.

baru la happening kan

actually aku pernah dok kat kota kinabalu sabah 5 tahun wo

to be exact kat kepayan, sabah. hehe tapi aku tak sempat la nak jalan2

sebab masa tuh aku study. mana la ada duit nak jalan2 kan, hehe

so sekarnag dah kerja aku kenalah pergi jalan2 kat sabah or borneo kan

aku pun belum pernah sampai ke kuching lagi pun

hehe amacam mesti seronok nak jalan2 ke borneo kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Aku Terbeli Buku-Buku Lagi Lah ! Haha – Lonely Planet Travel Guides, “Mencari Jalan Pulang” & Digital Camera Magazine !

  1. Bagus2. Membaca, jadikan amalan.

    pening’s last blog post..Product of a single digit number with 9

    Reply

  2. klu dh lama x baca buku atau paper cam rasa tak best kan!? memang la kadang blh dpt info kat internet tapi tak feel macam baca buku kertas.

    megat’s last blog post..Sejauh Mana Aktiviti Sosial Mempengaruhi Kehidupan!?

    Reply

  3. pening : hehe aku mmg ulat buku lah. dah jadi tabiat plak. haha 🙄

    Reply

  4. megat : hehe tu la pasal kan. memang tak puas la baca online. plus boleh bawak buku neh nanti masa backpacking. sungguh berguna especially kat tempat2 yg takde internet nanti. hehe 🙄

    Reply

  5. Pingback: negaraku.net

  6. dulu am memang ulat buku time sekolah 🙄 tapi sekarang tak tau apsal tak baca buku.. paper pun jarang.. sekarang ulat komputer.. bukan ulat dah.. tapi “geek”

    am’s last blog post..I Dont Know What To Say

    Reply

  7. am : hehe kadang2 mcm tak puas la belek information dalam internet tuh. nak pegang something gak. hehe 😕

    Reply

  8. Rajinlah membaca. Kebanyakan pelajar di Malaysia malas membaca buku. Sifat malas ini bukan saja terhadap buku-buku am, tetapi merangkumi buku teks. Bahan bacaan yang popular di kalangan mereka biasanya majalah percisan, dan dewasa ini blog peribadi.

    Majulah bangsa untuk negara. ➡

    pening’s last blog post..Product of a single digit number with 9

    Reply

  9. hohoho.. DCM bulan ni best owh.. ajar basic dslr..huhu 😀

    izzat’s last blog post..080808 Welcome iR Galleria!

    Reply

  10. :cool:yo wat sup,,sombody plez help me…is it GTN august alredy published??? plez info me…. 😐

    Reply

  11. pening : hehe betul ramai yang kurang membaca. hehe aku rasa baca online ok gak , janji dapat ilmu kan. hehe janji dapat manfaat melalui knowledge. hehe 🙂

    Reply

  12. izzat : hehe hehe dcm memang sentiasa best. aku teruja nak beli sebab cover la. haha 🙂

    Reply

  13. obama : hehe gtn tak nampak lagi la semalam. tak keluar lagi kot. kalo tak sure aku dah beli. hehe 🙄

    Reply

  14. Pingback: lonely planet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge