Akhirnya Saya Boleh Download Destinasi Bajet @ 8TV Website ! Thanks to Megat.net :)

ni yang aku suka pasal blog neh

macam2 ilmu boleh dapat. hehe ➡

hari tuh aku ada lontarkan masalah aku pasal nak download destinase bajet kan 😕

sekali ada 2-3 blogger tersohor yang bagi solution(s)

hehe terima kasih pada blogger2 semua sekali.

korang mmg ummpphhhh ! :halo:

paling cool solution yang en megat.net bagi

mmg sempoi dan cool giler plug-in firefox yang dia bagi

aku just download that plug-in and then install terus kat dalam laptop

kalau korang nak directly convert flv files yang dah download ke format lain pun boleh

automatic beb !

tapi aku lebih suka pakai flv je. jimat hard disk. hehe

and then aku play flv pakai gom player. mmg cool dowh ! haha

and dalam masa satu malam je aku dah habis download semua rancangan kegemaran aku destinasi bajet kat 8tv masuk secara terus ke dalam hard disk laptop aku. weehhhhhheee ! 😉

hehe korang boleh click je kat screenshot blog megat.net untuk check cara2 nak download

mmg cool kan. hehe 🙂

power to the blogger ! haha 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Akhirnya Saya Boleh Download Destinasi Bajet @ 8TV Website ! Thanks to Megat.net :)

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.