Akhirnya Saya Boleh Download Destinasi Bajet @ 8TV Website ! Thanks to Megat.net :)

ni yang aku suka pasal blog neh

macam2 ilmu boleh dapat. hehe ➡

hari tuh aku ada lontarkan masalah aku pasal nak download destinase bajet kan 😕

sekali ada 2-3 blogger tersohor yang bagi solution(s)

hehe terima kasih pada blogger2 semua sekali.

korang mmg ummpphhhh ! :halo:

paling cool solution yang en megat.net bagi

mmg sempoi dan cool giler plug-in firefox yang dia bagi

aku just download that plug-in and then install terus kat dalam laptop

kalau korang nak directly convert flv files yang dah download ke format lain pun boleh

automatic beb !

tapi aku lebih suka pakai flv je. jimat hard disk. hehe

and then aku play flv pakai gom player. mmg cool dowh ! haha

and dalam masa satu malam je aku dah habis download semua rancangan kegemaran aku destinasi bajet kat 8tv masuk secara terus ke dalam hard disk laptop aku. weehhhhhheee ! 😉

hehe korang boleh click je kat screenshot blog megat.net untuk check cara2 nak download

mmg cool kan. hehe 🙂

power to the blogger ! haha 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Akhirnya Saya Boleh Download Destinasi Bajet @ 8TV Website ! Thanks to Megat.net :)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. terima kasih zam! ya betul, FLV saiznya kecil. aku mmg save dlm format FLV je. jimat ruang eheh.

    lepas ni bolehlah tgk siri tu berulang-ulang kan!? 😉

    megat’s last blog post..Bagaimana Nak Muat Turun Video Yang Diminati

    Reply

  3. Video apa lagi yang kau download?
    No ➡

    pening’s last blog post..Custom Excel Dates

    Reply

  4. walahu… lyn destinasi budget sampai lebam bro. :up:

    aku tertanya2 apa keje kau sebenarnya? boleh post entri tanpa kira waktu ❗

    aeropama dot com’s last blog post..Kerjaya dalam Industri Minyak & Gas Bersama UMW Oil & Gas Sdn Bhd

    Reply

  5. megat : tu la boleh aku tengok banyak2 kali destinasi bajet. huhu 🙄

    Reply

  6. pening : dah download destinasi bajet je. sebab lepas ni aku nak gi taman negara! :$:

    Reply

  7. aero : la ko browse je kat about page aku. sure ko tau aku kerja apa. hehe 🙄

    Reply

  8. dah lama pakai plugin ni sejak ak berjinak2 ngan ff agak2 2 bulan lepas…hohooho… ak da l.o.v.e dah ngan ff ni…huhu… plugin manyak seyh… 🙂

    izzat’s last blog post..Quick Updates

    Reply

  9. izzat : tu la kan. firefox mmg cool la plugin dia. mmg senang adjer. haha 🙄

    Reply

  10. salam bro nizam, leh tak kalo aku nak mintak copy destinasi bajet season 1 ngan 2 kat ko? aku minat giler2 kat rancangan ni tapi tak jumpa lak dalam internet…huhuhu..tolong laa aku..

    Reply

  11. zul : salam kembali. boleh tonton kembali di http://www.8tv.com.my ya 🙂

    Reply

  12. Slm…mane nak download full episode Destinasi Bajet season 1 ?…..Mohon bantu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge