25 Things JULIAN SMITH Hate About Facebook

haha mamat neh benci giler ngan facebook

hehe ada betul gak la apa yg dia membebel tuh kan

layan je lah !

korang berfacebook jugak ke ?

x nampak pun. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “25 Things JULIAN SMITH Hate About Facebook

  1. hehe..aku pon tak suka facebook…pening…byk sgt orang hantar adiah la apa la…beratus2 aku tak approve..hehe…aku layan belog jek…hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : aku delete je semua senang πŸ™‚

    Reply

  2. facebook mmg hampeh… aku nk close akaun dia tak kasi lak. cuma leh deactivate je.maknanya data masih dia simpan… ces.

    Reply

    KNizam Reply:

    zariel : hehe kadang2 aku pun muak ngan fb neh hehe πŸ™‚

    Reply

  3. Yeaaaaaaaaahhhhhhhhh.. aku mmg stuju ngan dia.. semua betul hahaha… nizam.. aku minggu lepas ker 2 minggu lepas ituari aku dah delete akaun FB… hate it so muchhh.. FB Suckssss…. tension gue… hahaha…

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : eh tapi ramai tau batch kita dalam fb. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. wex daftar facebook 3bulan lepas… tapi stakat nie, 3x je wex bukak facebook….

    Reply

    KNizam Reply:

    wex : hehe ada plak mcm tu eh hehe πŸ™‚

    Reply

  5. ha..ha.. video ni memang cool
    oh ya, dah 3 minggu aku tak login, nak masuk and ignore semua invitations

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : aku terus auto ignore adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. tak de akaun facebook

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe baguslah kalo camtuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. facebook? layan je~
    dah bosan friendster, so gerak ke fb la haha

    aku sker boh gambar kat fb psl dia resizekan sendri πŸ˜€
    klo frenster tu.. hampeh~

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe fb nampak lagi neat kan. hehe πŸ™‚ aku benci gak kekadang gambar fb yang kecik2 tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. aku sangat active di sana . =)

    Reply

    KNizam Reply:

    adx : owh ye ke. sila add aku sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. entah apsal ramai member2 aku suke bebenor FB nih..aku sampai skrg tak brapa paham pasl FB..aku just bkk FB tuh untuk amik gamba2 aku yg member letak kat FB die

    Reply

    KNizam Reply:

    dendang : aku suka sebab boleh trace member2 lama sampai ke sek ren sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. Facebook antara web komuniti yang cool.
    Aku dapat banyak manfaat daripadanya. Bukan setakat dapat contact member sahaja, tetapi dapat tahu perkembangan aktiviti kegemaran aku yang sedang berlaku di seluruh dunia.Kalau dekat dengan rumah aku, aku datang ke tempat itu. Facebook best apa. Cuma yang hadiah dan poke itu memang mengarutlah. But we have choice what. Ramai orang berniaga melalui facebook. πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    alif : aku suka sebab banyak kenalan lama yang aku jumpa balik. sampai ada member tadika sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Facebook sesuai untuk orang yang lembab… heheh πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    goge : haha laser siot ko. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. ahahaha! lawak betul la. aku pun menyampah gak org dok anta macam2 kat aku. selalu aku ignore je kalau tak relevan. hoho..

    Reply

    KNizam Reply:

    landaklaut : aku buat bodo je. lagi dilayan karang lagi susah. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge