1st Time Jam kat DUKE



1st Time Jam kat DUKE, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha 1st time jam kat duke
Tu pun sebab mrr2 la ni. Hehe
Yeay best hujan lebat
Sejuk je kan. Subur bumi tuhan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “1st Time Jam kat DUKE

  1. Lagi best dok umah ujan2…bkn dlm kereta mcm tu

    hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    kakjie : hehe dok rumah pekena kopi mmg la best kan. hehe 🙂

    Reply

  2. ikut kiri jika nak ke rumah saya ye…huhuhu ^^

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : wahhh ko dok sebelah mrr2 ke eh ? ehhe 🙂

    Reply

  3. perghh kalo time2 camni kena ada pulak keta yang tiba2 mati enjin memang akan terhamburlah sumpah-seranah yang berbakul banyaknya

    Reply

    KNizam Reply:

    pjan : hehe surelah akan jam teruk swine kan. hehe 🙂

    Reply

  4. sekadar ujian daripada Ilahi.
    cobaan…
    sabar yek.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tuh la kan. highway baru pun dah jam dah. hehe 🙂

    Reply

  5. Alhamdulillah, nampak gayanya cuaca kat Malaysia nie tak lah teruk sangat, mana2 hujan. Ok lah tu

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe hujan la best kan. sejukkkk je. hehe 🙂

    Reply

  6. biler dah ujan…. cuaca sejuk skit… tenang skit…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe sejuk dan tenang adjer kan lepas hujan. pekena kopi pun soddaappp hehe 🙂

    Reply

  7. Tula…kat area tmpat aku
    dah lm xujan
    sekali ujan, parat punggung
    lol

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : la banjir ke kat sana eh. kesian ko. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge