10 Incredible Old Magazine Covers at www.oddee.com

stumbled upon this site just now.

perghhhhh cool lah ! haha

siapa ada lagi itu floopy disk ek ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “10 Incredible Old Magazine Covers at www.oddee.com

  1. pakcik ada lagi simpan flopy disk tuh kat semban… besar dan lembik je…

    Uncle Gs last blog post..Funtwo dan Gitarnya…

    Reply

  2. uncle G : berapa capacity disk tu ek ? hehe 🙂

    Reply

  3. kalau tak salah masa pakai appel screen hijau dulu, saiznya ialah 360K

    penings last blog post..Vostro 1400 Bios Update

    Reply

  4. dulu pc boot pakai disk tu. kira tak dek disk tu tak hidup le computer. teringat masa kanak2 dulu aku main Taipan.

    penings last blog post..Vostro 1400 Bios Update

    Reply

  5. 😀

    axims last blog post..Made OF HonoR

    Reply

  6. aku dulu x brape minat dengan komputer sbb mende ni la.. plus xde icon2 yg clickable mcm skang.. nk pakai command bagai..

    =)

    Mohd Ismails last blog post..70+29 Weblog Paling Popular di Malaysia

    Reply

  7. pening : hehehe byk tu je ek. hehe 🙂

    axim : hah ?

    Reply

  8. New Cabinet:

    Prime Minister – Anwar

    Deputy Prime Minister – Lim Kit Siang

    Agriculture Minister –

    Community Minister –

    Culture Minister – Farish Noor

    Defence Minister – Azmin Ali

    Education Minister – Nga Kor Ming

    Environment Minister – Teresa Kok

    Finance Minister – Tony Pua

    Foreign Minister – Ramasamy

    Health Minister – Tan Seng Giaw

    Home Minister –

    Information Minister – Jeff Ooi

    Law Minister – Teng Chang Khim

    Manpower Minister –

    Sports Minister –

    Technology Minister –

    Trade Minister – Khalid

    Transport Minister – Liew Chin Tong

    Tourism Minister –

    Reply

  9. Haha, teringat masa kecik2 dulu guna komputer pemuka cam commad prompt kaler biru. Ekeke.

    Affuans last blog post..Berapa Banyak Komen Yang Hendak Dilayan

    Reply

  10. romsam : la ni mana plak dapat list neh. haha 🙂

    Reply

  11. Hadi Awang takde pun???

    zools last blog post..Cute tak cicak ni??

    Reply

  12. affuan : hehehe susah dowh ngan c:/ tuh. haha 🙂

    zool : tu la pasal. haha 🙂

    Reply

  13. dulu-dulu, berapa sangat lah boleh isi dalam disket tu

    aku ingat masa nak install game tie fighter guna disket dulu, mak ooi, punya lah banyak disket

    Reply

  14. azwan : hehe rindu plak ngan zaman dulu2. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge