Walimatulurus + Undangan Ke Majlis Perkahwinan – Khairulnizam & Noor Erlena dan Khairul Anuar & Hirsha Erna @ 19 Februari 2011 @ Jasin, Melaka

*this is a sticky post, it’ll be here until further notice* check below for liveblog ๐Ÿ™‚

click here for card 1 frontpagecard 1 size (640 x 307) or card 1 size (1000 x 480)

click here for card 2 invitationcard 2 size (722 x 1024) or card 2 size (2167 x 1527)

click here for Jasin mapcard 3 size (1024 x 722) or card 3 size (2167 x 1527)

or you can click here to see our official wedding site designed by @tekong from weddingkami.com

– – – – – – – – – –

click here to download the pdf version (2mb) of the wedding card

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

46 responses to “Walimatulurus + Undangan Ke Majlis Perkahwinan – Khairulnizam & Noor Erlena dan Khairul Anuar & Hirsha Erna @ 19 Februari 2011 @ Jasin, Melaka

  1. Jemput semua ke ni?

    Reply

  2. Tahniah ye Knizam, semoga perkahwinan nie berkekalan sehingga akhir hayat . . . selamat

    Reply

  3. tahniah bro.. wah.. dengan adik sekali serentak ye?

    Reply

  4. Selamat menempuh alam rumahtangga!
    Semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu!!

    Reply

  5. muke ceria bukan main. sambil tengok kad.. sambil tengok komen.. tersenyum sorang sorang. hehehe.. lepas ni senyum terduaorang plak. lepas tu tertiga orang.. terempat orang.. haha.. Selamat Pengantin Baru in advance ye. hehe

    Reply

  6. wah.. tahniah incek nizam.. arini tadi mak incek nizam ada ngajak di umah saya.. bila sy tgk kad kahwin ni.. terus tringat blog ini..
    selamat pengantin baru yer.. =]

    Reply

  7. ::: TAHNIAH bro!!!! i’m soooo happy for you!!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

    Reply

  8. congratss!!

    Reply

  9. fuu, terbaik, aku nak gi laa jugak. ajak semua ni kan bro

    Reply

  10. shah alam punya ajak tak. lagi senang nk smpi

    Reply

  11. semoga Allah memberkati kalian berdua dan
    semoga Allah memberi keberkatan ke atas kalian dan
    menghimpunkan kebaikan dan kebajikan antara kalian berdua.

    nak sangat datang tapi aku dah fly dua hari sebelum tu. huhu

    Reply

  12. Tahniah bro KNizam. Semoga kekal hingga ke akhir hayat. ๐Ÿ˜€

    Reply

  13. dah nak menamatkan zaman bujang rupanya..tahniah bro..moga berkekalan hingga bila2..

    p/s: ada entri pasal mee rebus dkt blog aku!!!

    Reply

  14. Segan plak nak pegi..

    Reply

  15. Kay, selamat penganten baru Kay……

    Reply

  16. Pingback: Tweets that mention Walimatulurus + Undangan Ke Majlis Perkahwinan โ€“ Khairulnizam & Noor Erlena dan Khairul Anuar & Hirsha Erna @ 19 Februari 2011 @ Jasin, Melaka โ€” KNizam Artwerk -- Topsy.com

  17. Pingback: Dari papan kekunci ke dunia realiti

  18. yeay kawin haha

    Reply

  19. [ad] Kalau ada sesiapa nak sewa homestay di Jasin,boleh hubungi pihak saya.Hanya RM80 satu malam untuk satu rumah.Peti ais,4 bilik,2 bilik air,TV,sofa,dapur untuk memasak.Jika hendak perhidmatan internet juga boleh disediakan. Call 0172590551 . Tq

    Reply

  20. dah terbaca post nie .. kira saya pun dijemput sekali ke?

    Reply

  21. KNizam,

    Tahniah bro…semoga hidup mendapat keberkatan dan keredaan dari Nya.Aminn..

    p/s : Honey moon kat mane? ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. dah nak kahwin ke ni.
    tahniah knizam.

    ps : ada masa singgah la blog aku.

    Reply

  23. citt…aku ingatkan ko dah kawin ๐Ÿ™‚

    tahniah bro..

    Reply

  24. congrats bro! kami doakan semoga bahagia untuk selamanya ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. tahniah bro!

    moga semua urusan berjalan dgn lancar dan dipermudahkan olehNya.

    p/s : sori tak dapat dtg..

    Reply

  26. alhamdulillah, akhirnya kawan aku sorang ni dah jumpa jalan 2 hala. haha. selama ni bermonolog je.

    insya allah, ada kesihatan, ada kewangan, aku akan sampai di majlis yang sudah pasti sekali dalam seumur hidup ko.

    apa pun untuk menyemarakkan lagi hari-hari mendatang, aku ucapkan selamat menempuh alam yang penuh keseronokan.

    Reply

  27. tahniah. semoga berkekalan dan berbahagia dunia akhirat.

    Reply

  28. Salam k nizam..sy farha0104..rakan twitter…insya-allah kalo tak de aral melintang sampai la sy nanti hehe~tp tak jnji sbb takde kenderaan kat JB huhu~

    Reply

  29. tahniah bro..moga kekal ke akhir hayat..

    Reply

  30. insyaAllah bro, kalau aku ada kesempatan. aku akan hadiri majlis perkahwinan bro, apa-apa pun aku ucapkan tahniah kepada bro dan pasangan. semoga berbahagia hedaknya. amin

    Reply

  31. Tahniah bro & selamat pengantin baru..

    Reply

  32. Selamat Pengantin Baru Bro

    Reply

  33. Tahniah…=)

    Reply

  34. … terus tringat blog ini.tahniah incek nizam. bila sy tgk kad kahwin ni… arini tadi mak incek nizam ada ngajak di umah saya?

    Reply

  35. Salam bro… Alhamdulillah, glad to hear that. Congratulations…
    All the best ya…

    Reply

  36. bagus nie…. lanjutkan

    Reply

  37. Tahniah bro Knizam. ๐Ÿ™‚ Semoga diberkati.

    Reply

  38. salam bro.. sonoknyer nk kawen kanns

    Reply

  39. Salam

    Tahniah! Dan Selamat Pengantin Baru. Semoga semuanya berjalan lancar seperti dirancang.

    Aku nak mintak maaf sebab tak boleh pergi. Isteri baru aje bersalin 5 hari lepas. Tak boleh la nak tinggal-tinggal kan.

    Selamat berbulan madu ๐Ÿ™‚

    Reply

  40. Pingback: Saturday’s plan « The Inner Peace

  41. Pingback: Selamat Pengantin Baru, Blogger Khairul Nizam – Cili Hati

  42. Selamat Pengantin Baru Zam!!!

    Reply

  43. selamat pengantin baru kepada Knizam….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge