Wajib Tonton – Discovery Channel: “I Love The World / Boom De Yada!” TV Ad (With Lyrics) !

masa 1st time aku tengok iklan neh kat discovery channel,

mmg terngaga beb……. jaws droppin’ ok !

giler cool dowh iklan neh

iklan mcm neh lah yang boleh memakmurkan dunia neh lagi kan

jarang dapat tengok iklan2 berkualiti mcm neh

full lyric kat sini ok :

It never gets old huh?
Nope
It kinda make you wanna..break into song?
Yep
I love the mountains
I love the clear blue skies
I love big bridges
I love when great whites fly
I love the whole world
And all its sights and sounds

Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
I love the ocean
I love real dirty things
I love to go fast
I love egyptian kings
I love the whole world
and all its craziness

Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
I love tornadoes
I love Arachnids
I love hot magma
I love the giant squids
I love the whole world
Its such a brilliant place

Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada
Boom De Yada

takdelah pasal iklan2 yang merapu2 ntah hapa2 kan

memang best siot iklan neh

lyric dia mmg sungguh universal. satu dunia boleh bernyanyi sekali

i love the whole world !

– – – – –

lagu dia pun best. kena jadi ringtone dalam e71 aku neh. hehe ๐Ÿ™‚

saksikanlah clip video iklan discovery channel. dengan lyric sekali

aku asyik play berkali2 daripada tadi lagi. hehe ๐Ÿ™‚

enjoy !

– – – – –

untuk pengetahuan korang iklan discovery channel neh mmg dapat sambutan yang menggalakkan kat serata dunia

memang ramai yang suka. lagu pun best kan

sebab tuh la lepas je iklan neh keluar, ada banyak version yang keluar kat youtube

antara version2 yang ebst semua kau letak kat sini

haha muntahlah korang nak tengok satu persatu

makesure pakai broadband ok. kalo tak surelah akan meletop screen 24 inch korang. hehe ๐Ÿ™‚

memang sungguh cool !

saksikanlah pula version2 yang lain pasal iklan neh ok !

discovery channel – i love the world (HD version)

discover channel – i love the world (unedit version)

discovery channel – i love the world (short version)

discovery channel – i love the world (official from discovery networks youtube)

discovery channel – boom de yada (live at stage)

discovery channel – boom de yada (cover by a fan)

discovery channel – boom de yada (star wars version)

discovery channel – boom de yada (XKCD version) <—- lawak giler !

discovery channel – boom de yada (acoustic version)

discovery channel – boom de yada (warcraft version)

discovery channel – boom de yada (acoustic cover by a fan)

discovery channel – boom de yada (parody version)

discovery channel – boom de yada (LEGO version)

discovery channel – boom de yada (boeng 747-400 version)

discovery channel – boom de yada (claymation version)

discovery channel – boom de yada (super mario version)

discovery channel – boom de yada (fluff style version)

discovery channel – boom de yada (super smash bros brawl version)

discovery channel – boom de yada (disney version)

discovery channel – boom de yada (another disney version)

discovery channel – boom de yada (pixar version)

discovery channel – boom de yada (top gear version)

discovery channel – boom de yada (pop culture remake. hehe ๐Ÿ™‚

discovery channel – boom de yada (wall E version)

discovery channel – boom de yada (club penguin version)

discovery channel – boom de yada (remix version)

discovery channel – boom de yada (anime version)

discovery channel – boom de yada (cartoon version)

discovery channel – boom de yada (halo 3 version)

discovery channel – boom de yada (thumbskins style)

– – – – –

kalau korang nak download lagu2 or clip

bolehlah click kat sini ok

best woooooooooooooo !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Wajib Tonton – Discovery Channel: “I Love The World / Boom De Yada!” TV Ad (With Lyrics) !

  1. Yup, I love the world..boom de yada..and I love discovery channel..boom de yada…hahaha…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : memang best giler ah. habis semua kena dload neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. wah…giler banyak video…huhu…tgh load

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe mcm2 version ada tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Memang best iklan ni. Tengok beberapa kali pun tak jemu =)

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : tuh la kan. memang best giler wooooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. pergh….memang layan iklan nie…tapi saya suke tengok yang version orang lidi tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : haha yang tu version rock sket kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. hmmm…..sonok betul layan satu2 iklan niee….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe cool kan ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. discovery channel pun leh ada iklan yang best camni….arap malaysia dapat create iklan hebat untuk kempen melawat malaysia….atau guna produk buatan malaysia

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tuh la kan. kena polish sket la zoom malaysia tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. sapa nak JV buat versi melayu

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : hehe best gak tuh. nanti kalau dah buat bagitau aku sebab aku nak link kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. yg malaysia nye edition tu ade tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    cramer : hehe x perasan la plak ada ke eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. mmg dah ade, tapi dlm video tu die tk nyanyi cuma music je, and stating die gambar mcm kt sydney, pastu ade org pakai baju melayu, and klcc pun ade tunjuk, yg tu le malasia version atau asia version hehehe, klu yg tu ade ble tlg upload kn. trima kaseh

    Reply

    KNizam Reply:

    cramer : alamak x sure la plak kat mana ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge