Trilogy Lord Of The Rings Masih Lagi Filem Terbaik Yang Pernah Dihasilkan Sepanjang Zaman !

aku tak tahu la

lepas aku tengok transformers revenge of the fallen dan rasa kuciwa. haha

aky terfikir bagaimana sebuah filem yang hebat (masa transformers 1) boleh jadi teruk dia punya sequel

bab2 sequal neh mmg aku tabik la ngan filem lord of the rings (lotr)

3 tahun tunggu filem tuh beb.

aku pun tak sure macam mana la new line cinema boleh simpan2 betul filem tuh

padahal torrent ngan pirated dvd masih lagi berleluasa kan

aku tengok takde plak leak edisi trilogy lotr neh

memang best dowh. every christmas ( atau hujung tahun) menantikan file lotr

bermula dengan the fellowship of the ring (gandalf mati?)

haha mula2 aku tengok kat jb filem neh, memang ternganga

sampai terlupa kat mana aku letak kereta

dahnak buat report polis kereta hilang lepas tengok wayang. ahha

seb baik jumpa dowh!

lepas tu dengan the two towers (ada watak pokok gergasi)

kali neh perang dah bermula

dengan king dah dihidupakan semula kan. hehe ๐Ÿ™‚

diakhiri plak ngan return of the king (habis sauron semua)

ni perang besar2an paling besar

memang power la idea dia kan.

cuma hantu tolong manusia ?

biar betul beb ! haha

haha memang best kan.

memang bijak la new line cinema buat 3 filem sekaligus and then release setiap tahun adjer

camera angle yang best. watak2 yang hidup

jalan cerita yang menarik. memang cool dowh

siap la nanti kalau aku dah ada full hdtv ngan player blue ray, surelah aku beli blue ray ori lotr neh

baru puas hati nak tengok kat rumah kan. hehe ๐Ÿ™‚

– – – – –

dan aku masih merasakan trilogy lotr neh adalah filem paing hebat sepanjang zaman !

dan aku hanya akan menonton filem2 sehebat lotr sahaja lepas tuh

hehe korang plak camner ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Trilogy Lord Of The Rings Masih Lagi Filem Terbaik Yang Pernah Dihasilkan Sepanjang Zaman !

  1. Filem LOTR mmg filem yang terbaik dalam dekad ni. Selain tu aku suka gak ngan Star Wars. Kekuatan LOTR aku rasa sebab jalan cerita dia yang menarik. Takde sambungan lagi ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : aku tak layan starwars sangat. hehe sampai 6 filem tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Autobots kalau bertempur ngn tema Frodo gempak gak,kalau ade film parody bwat cmtu kn best.heheh

    Reply

  3. LOTR ni kan dari novel.. sebab itu dia best.. jalan citer pun mmg best giler.. lotr the two towers paling best masa perang kat mordor tu.. haaaaa.. diorang kena defense tempat tu sebelum gandalf datang tolong pastu kat tower plak the eldest pergi serang tower diorang.. huahahaha..!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe aku boleh tengok berkali2 la filem neh. kalau wayang tayang lagipun aku still tengok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. aku tak citer ni sekali imbas je..
    tapi sequel yg aku suka citer Bourne lakonan Matt Damon..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe aku ada dvd tapi x sempat lagi la nak tengok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. antara LOTR ngan transformers? better lagi Star Wars, undefeated champion. ;p

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : haha ramai gak fanatik starwars ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. The best ever trilogy movie. Cumanya, yg kureng best bila hantu tlg manusia. Itu ajee yg kureng sikit. Yg lain, superb. Niway, dulu kat wayang ada tayang extended version of fellowship & two tower. Extended utk return of the king, xtayang ker kat cinema? Mungkin sblm tayang cerita Hobbits kot.

    Reply

    KNizam Reply:

    fazli : hehe tuh la kan. sket potong stim la masa tu. selamba la hantu tolong pastu menang terus kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. transformers macam ntah ape2 je,tak mencapai tahap yang aku nak

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tuh la kan. geram aku. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. xlah teruk sangat.. layann jerrr

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe back mike bay nampak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ko jgn cepat keciwa ngn hollywood..
    depa besa laa lebih sudu dari kuah..
    telur sebijik riuh sekampung…

    hahah

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe betul gak kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. super trailer tu mmg besh.. akak suka dik. wakka..

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : haha semua suka dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. woit bro, nie suratan ke kebetulan?? haha, aku baru jer bberapa minggu lepas abes tgk trilogy nie..

    cadangan aku : beli tv HD Sony Bravia, ko download citer nie version HD kat mane2 (aku megaupload), pastue masuk dalam USB. Hack2 sket, pastue tgk kat tv.. nie yang aku buat.. meleleh air liur beb!!

    Reply

  12. LOTR mmg terbaikkkk punya…heheheh

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : hhe tu la kan. kalau ada kat wayang balik surelah akan ramaitengok lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge