Trilogy Lord Of The Rings Masih Lagi Filem Terbaik Yang Pernah Dihasilkan Sepanjang Zaman !

aku tak tahu la

lepas aku tengok transformers revenge of the fallen dan rasa kuciwa. haha

aky terfikir bagaimana sebuah filem yang hebat (masa transformers 1) boleh jadi teruk dia punya sequel

bab2 sequal neh mmg aku tabik la ngan filem lord of the rings (lotr)

3 tahun tunggu filem tuh beb.

aku pun tak sure macam mana la new line cinema boleh simpan2 betul filem tuh

padahal torrent ngan pirated dvd masih lagi berleluasa kan

aku tengok takde plak leak edisi trilogy lotr neh

memang best dowh. every christmas ( atau hujung tahun) menantikan file lotr

bermula dengan the fellowship of the ring (gandalf mati?)

haha mula2 aku tengok kat jb filem neh, memang ternganga

sampai terlupa kat mana aku letak kereta

dahnak buat report polis kereta hilang lepas tengok wayang. ahha

seb baik jumpa dowh!

lepas tu dengan the two towers (ada watak pokok gergasi)

kali neh perang dah bermula

dengan king dah dihidupakan semula kan. hehe 🙂

diakhiri plak ngan return of the king (habis sauron semua)

ni perang besar2an paling besar

memang power la idea dia kan.

cuma hantu tolong manusia ?

biar betul beb ! haha

haha memang best kan.

memang bijak la new line cinema buat 3 filem sekaligus and then release setiap tahun adjer

camera angle yang best. watak2 yang hidup

jalan cerita yang menarik. memang cool dowh

siap la nanti kalau aku dah ada full hdtv ngan player blue ray, surelah aku beli blue ray ori lotr neh

baru puas hati nak tengok kat rumah kan. hehe 🙂

– – – – –

dan aku masih merasakan trilogy lotr neh adalah filem paing hebat sepanjang zaman !

dan aku hanya akan menonton filem2 sehebat lotr sahaja lepas tuh

hehe korang plak camner ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Trilogy Lord Of The Rings Masih Lagi Filem Terbaik Yang Pernah Dihasilkan Sepanjang Zaman !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.