Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

jom serbu “more than meet the eyes” neh semua kat cinema june 2009 !

perghhhhh hebat siot transformers kali neh

memang sure terkujat nyer lah kat cinema this summer. haha

aku hengat lagi mas aku tengok transformers 1 dulu

pukul 3 pagi beb !

punya la sold out ticket. hampeh terpaksa tengok kul 3 pagi

terhoyong hayang keluar cineleisure kul 5 pagi

terus balik ke melawati

tapi memang puas hati beb !

ini antara filem paling best selepas lotr !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

  1. citer macam tak best jakkks.. ehehe

    Reply

  2. harap2 la best transformers yg ke-2 ni.. kalo yg satu dulu, 2 kali aku tgk kt wayang, sekali tgk yg download & sekali lagi tgk DVD.. mmg puas ati la..

    Reply

  3. sanggup tuh tunggu sampai pkul 3pg. yang 1st dulu pun saya tgk 2 kali. x sabar nak tunggu yang 2nd nie.

    Reply

  4. en_me : aisey tak best ke en_me. sorrilah ya. hehe 🙂

    Reply

  5. bd : aku rasa surelah best giler. aku nak tengok more star scream yg ganas tuh lah. hehe 🙂

    Reply

  6. buzzy : hehe sanggup la sebab tiket kul 3am je yang ada. semua yang lain sold out. hhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge