today’s sunrise :)

pagi ini ketika saya menjejakkan kaki ke ofis saya. saya terkedu. terkedu dan terkasima kerana melihatkan matahari pagi yang terbit. sungguh indah. dah lama rasanya tak menangkap matahari terbit sebegini. memang cun. cungguh indah ciptaan ilahi ni kan. saya sungguh bertuah kerana dapat menikmati pemandangan yang indah pagi ini. it really makes my day la 🙂

dan lihatkan kesesakan jalanraya di federal highway itu! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “today’s sunrise :)

  1. woahhh gila awal datang menara… sure dapat parking depan pintu lif nih. hahhaha

    Reply

  2. tak sangka dalam kotaraya boleh juga mengalami matahari terbit yang indah.

    Reply

  3. riki : hehehhhe nak tengok sunrise kena la datang awal kan

    michael : yep memang ada pemandangan menarik ini from kl 🙂

    Reply

  4. Wah, zam ni gambar dari building jln Yap Kwan Seng kan? Hang di menara public bank or bangunan AMB tu? Good capture mate.

    Firdaus
    http://www.magiquetouch.com
    http://nfirdaus.fotopages.com
    http://flickr.com/photos/nfirdaus

    Reply

  5. nfirdaus : nope. this is the view from menara tm. towards federal highway. that building is actually plaza pantai

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge