Terasa Nak Berbuka Asam Pedas kat Kedai Linda Onn’s My Asam Pedas Shop or M.A.P.S !

hehe korang ingat lagi ke posting aku pasal m.a.p.s ?

hehe hari neh last day berbuka puasa kat kl kan

esok dah berbuka puasa kat jasin dengan masakan ibu plak. ahaks

so hari neh aku ngan adik aku nak makan asam pedas la plaks

nak makan kat asam pedas wangsa maju surelah ramai giler manusia kan

so kitaorang nak cuba lah kedai linda onn yang terbaru neh

nama dia my asam pedas shop

lepas aku tengok kat posting2 kat bawah neh. terus aku call dan book

ermmmmm nampak cam best je kan.

nantikan review aku pasal kedai makan linda onn neh nanti. hehe

chow chin cau. aku nak mandi. nak bersiap2 ke sana

dekat je ngan tesco ampang tau. hehe

pssst – bukan ke patutnyer post2 camni masuk makan malaya ?

arghhhh aku malas la nak log in ke makan malaya.

nanti review kat makan malaya lah kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge